Annesine bağıran babasını öldürdü

Annesine bağıran babasını öldürdü

İzmir'in Karabağlar ilçesinde yaşayan B.İ. babasını sırtından bıçaklayarak öldürdü. Zanlı ilk ifadesinde 'anneme bağırdığı için öldürdüm' dedi.

Olay, dün akşam Karabağlar ilçesi Bozyaka Mahallesi'nde meydana geldi. 112 Acil Çağrı Merkezini akşam saatlerinde arayan B.İ. (20), babasını bıçakladığını ve ölmüş olabileceğini bildirdi.

Olay yerine gelen ekipler, sırtından üç bıçak darbesi alan Cihan İnan'ın (46) hayatını kaybettiğini belirledi. Kaçan B.İ. kısa sürede evine yakın bir sokakta yakalanarak gözaltına alındı.

ANNESİNE BAĞIRDIĞI İÇİN ÖLDÜRMÜŞ

B.İ, emniyetteki ilk ifadesinde yaklaşık bir ay önce anne ve babasının tartıştığını ve bu süre zarfında babasıyla konuşmadığını, olay anında evde babasının annesine bağırdığı için tartıştığını ve cinayeti işlediğini söyledi. B.İ., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN