Ara tatilde karne veriliyor mu? E-okul ara tatil ders notları ve devamsızlık sorgulama 2022

Ara tatilde karne veriliyor mu? E-okul ara tatil ders notları ve devamsızlık sorgulama 2022

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından eyleme koyulan ara tatil birinci dönemin arasına gelindiğinde uygulamaya geçer. Öğrenciler ve veliler tarafından merak edilen ise ara tatilde öğrencilere karne verilip verilmeyeceği oldu. Ara tatilde karne veriliyor mu? Ara tatilde ders notları sorgulama nasıl yapılır? İşte detaylar...

11 Kasım tarihinde milyonlarca öğrenci ara tatile çıkarken son ders zilinden sonra 1 hafta tatil verilmektedir. Çocuklar gibi öğrenciler de bu tatil için oldukça heyecanlı olurken karne ve not sorgulamak için neler yapılması gerektiği araştırılmaktadır. Peki ara tatilde karne veriliyor mu? Ara tatilde ders notları nereden görüntülenir?

ARA TATİL KARNE SORGULAMA

12 Eylül'de başlayan 2022-2023 eğitim öğretim dönemine 11 Kasım tarihinde 1 haftalık ara verilecektir. 9 gün sürecek olan bu ara tatilde öğrenciler ödev ve dersten bir süre uzak kalacaktır. Ara tatilde öğrencilere karne verilmediğinden ötürü karne sorgulama işlemi ise e-okul üzerinden sorgulanabilir.

E-OKUL ARA TATİL DERS NOTLARI

Öğrencinin TC kimlik numarası ve okul numarasıyla beraber E-okul sistemine giriş yapılırken güvenlik sorusuna doğru cevap vermek gerekmektedir. Devamında sisteme doğru şekilde giriş yapılmasıyla beraber karşınıza çeşitli bilgiler çıkmaktadır. Öğrenciye ait ders notları, ödevler, karne ve devamsızlık bilgileri sistem üzerinden kolaylıkla sorgulanabilir.

2022-2023 DÖNEMİ TATİL TAKVİMİ

11 Kasım 2022 - İlk ara tatil

17-20 Nisan 2023 - İkinci ara tatil

23 Ocak - 3 Şubat 2023 - Sömestr tatili

16 Haziran 2023 - Karne dağıtımı 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN