Araç sahipleri depolarınızı fulleyin! Yeni zam tarihi belli oldu… İşte güncel akaryakıt fiyatları ve yeni zam miktarı

Araç sahipleri depolarınızı fulleyin! Yeni zam tarihi belli oldu… İşte güncel akaryakıt fiyatları ve yeni zam miktarı

Araç sahipleri benzin LPG ve motorindeki son durumu merak ederken yeni bir zam haberi daha geldi. Son zamanlarda sık sık zam haberleri ile karşılaşırken bu kez motorin zammı sürücüleri şaşırtacak. İşte güncel akaryakıt fiyatları ve yeni zam miktarı…

Döviz kurundaki değişiklikler Bülent petrol fiyatlarına yansırken bu durum ülkemizde de akaryakıt fiyatlarının sık sık zamla almasına yol açıyor. Öyle ki yeni yıla girdiğimizden beri akaryakıt fiyatlarına üst üste zamlar geldi. Edinilen bilgilere göre ise şimdi de o tarihte motorine zam gelmesi bekleniyor.

2021/10/13/benzin.jpg

EN SON 20 OCAK’TA ZAM GELMİŞTİ

En son 20 Ocak tarihinde motorine zam yapılmış d motorin fiyatı 1 TL 15 kuruş artış göstermişti. 24 Ocak tarihinde ise benzin fiyatlarına zam gelerek 1 TL 46 kuruş artış yaşanmıştı. Daha öncesinde ise 18 Ocak tarihinde LPG’ye 40 kuruşluk bir zam yapılmıştı.

2021/10/16/benzin.jpg

O TARİHTE MOTORİNE ZAM

Haberler.com’da yer alan habere göre, 29 Ocak Pazartesi gecesi motorinin litre fiyatına 1 lira 38 kuruşluk bir fiyat artışı yansıyacak. Benzin ve LPG'de ise bir fiyat değişikliği beklenmiyor.

2021/10/13/benzine-zam.jpg

BENZİN, MOTORİN VE LPG FİYATLARI NE KADAR?

İstanbul'da benzinin litre fiyatı: 38,38 TL, motorinin litre fiyatı 40.21 TL

Ankara'da benzinin litre fiyatı: 39,04 TL, motorinin litre fiyatı: 40,98 TL

İzmir'de benzinin litre fiyatı: 39.25 TL, motorinin litre fiyatı: 41.19 TL

LPG ise ortalama 20 TL bir fiyat üzerinden satılıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN