Araç sahipleri dikkat! Dolu alarmı verildi arabaları korumaya alın... İri dolu, ani fırtına ve hortum felaketi için saat verildi

Araç sahipleri dikkat! Dolu alarmı verildi arabaları korumaya alın... İri dolu, ani fırtına ve hortum felaketi için saat verildi

Meteoroloji tarafından ardı ardına uyarılar paylaşılıyor. Birçok hava olayının yaşandığı Ege ve Marmara Bölgesi'nde şimdi de dolu felaketi başlıyor. Ceviz büyüklüğünde beklenen dolu yağışı kapsamında araçlarınızı korumaya alın uyarısı geldi. Araç sahipleri elini çabuk tutsun. İşte tüm detaylar...

Hava durumu paylaşımlarıyla birbiri ardında felaket uyarıları yapılıyor. Meteoroloji kaynakları tarafından yapılan uyarıya göre, iri dolu, ani fırtına ve hortum beklentisi paylaşıldı. Araç sahiplerine yapılan uyarıda, araçların korumaya alınması hakkında tavsiyeler verildi.

ŞİDDETLİ HAVA ŞARTLARI PAYLAŞILDI

Meteoroloji kaynaklarından bölge bölge uyarılar geldi. Bugün itibariyle beklenen sert hava olayları etkisini gösteriyor. Ülkenin Ege ve Marmara Bölgesi'nde adeta kıyamet kopuyor. Peş peşe gelen uyarıların ardından iri dolu, fırtına ve hortum uyarısı yapıldı.

Dolu uyarısının ardından araç sahiplerine de uyarılar geldi. Şiddetli hava şartları kapsamında, son yıllarda oldukça değerlenen araçların korunma altına alınması gerektiği paylaşılıyor.

dolu-yagisi-1682082348.jpg

ARAÇLARI KORUYUN

Hava Forum tarafından yapılan son dakika paylaşımı ile dikkatler arabalara çekildi. Akşam saatlerinde etkisini artırması beklenen şiddetli hava koşullarına dolu felaketi de eklendi. Çanakkale, İzmir, Edirne ve Balıkesir (Erdek) bölge halkına seslenerek uyarıyı paylaştı.

Araçların değerli olduğuna dikkat çeken Hava Forum, "Bu akşamlık Çanakkale, İzmir, Edirne, Balıkesir (Erdek) hattındaki takipçilerimizin arabalarını koruma altına almaları tavsiye edilir. İri dolu, ani fırtına, hortum sebebiyle çatı uçması, ağaç devrilmesi gibi riskler bulunmaktadır..." uyarısını yaptı.

UYARILARI DİKKATE ALIN

Şiddetli hava koşullarının yaşanacağı esnada güvende kalmak ve güvenlik önlemleri almak son derece dikkat edilmesi gereken bir durumdur. Öncelikle kişisel güvenliğinizi ve aracınızı koruma altına almanız önerildi. Hava uyarılarını dikkate alınması ve gerekli yönergelerin takip edilmesi konusun uyarılar paylaşılıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN