Aracına yakıt almaya gidecekler dikkat! Akaryakıt fiyatları değişti mi? Benzin, motorin ve LPG tarifesinde güncel fiyatlar!

Aracına yakıt almaya gidecekler dikkat! Akaryakıt fiyatları değişti mi? Benzin, motorin ve LPG tarifesinde güncel fiyatlar!

Akaryakıt fiyatlarında yaşanan güncellemeler ile birlikte otomobil sahipleri her geçen gün araştırmasına devam ediyor. Benzin ve motorin fiyatlarında sık sık yaşanan fiyat dalgalanması sonucunda indirim veya zam haberlerini takip etmek oldukça zor. Benzin ve motorin fiyatlarında büyük zam üzerine yaşanan dalgalanmalar ile birlikte yeniden zam geldi. Peki güncel benzin ve motorin fiyatları ne kadar? İşte tüm detaylar...

YAKIT ALACAKLARA KÖTÜ HABER!

Benzin ve motorin fiyatlarında dalgalanmalar yaşanmaya devam ediyor. 2023 yılının mart ayının ortalarında gelen üst üste indirimler üzerine tekrardan zamlanmaya başladı. Dolar kurunda yaşanan dalgalanmalar ve brent petrol varil fiyatında yaşanan dalgalanmalar ile birlikte fiyatlarda değişiklik yaşanmaya devam ediyor.

Akaryakıt istasyonuna giden vatandaşlar zam veya indirim haberini orada öğreniyor. Sürekli hareketlilik içerisinde olan akaryakıt fiyatları küresel anlamda yaşanan olaylardan da etkileniyor. Rusya ile Ukrayna arasında çıkan savaş ile birlikte akaryakıt fiyatlarında yükseliş görülmüştü.

Vatandaşların gündeminde sık sık yer alan akaryakıt fiyatları her sabah araştırılan gündem olaylarından birisi olarak biliniyor. Son gelen zam ile birlikte akaryakıt fiyat tarifesi güncellendi. Peki akaryakıt fiyatları güncel hali ne kadar?

5fbe5f79554280229028a824.webp

MOTORİN LİTRE FİYATINA ZAM GELDİ

Mart ayının ortalarında yaşanan akaryakıt fiyat değişimi ile birlikte araç sahipleri isyan bayrağını çekti. Akaryakıt istasyonuna giden sürücüler yeni fiyat tarifesi karşısında şaşkına döndü. Mart ayının ortaları itibariyle 2 liranın üzerinde indirime uğrayan motorin fiyatları yeniden zamlandı. Akaryakıt fiyatlarına geçtiğimiz günlerde 81 kuruş tutarında zam yapıldı. Yapılan zam ise pompa fiyatlarına yansıdı. Benzin ve LPG fiyatlarında henüz bir fiyat değişikliği beklenmiyor.

akaryakit-9109.jpg

GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

İSTANBUL GÜNCEL BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

İstanbul Anadolu Yakası benzin litre fiyatı: 20,47 TL

İstanbul Anadolu Yakası motorin litre fiyatı: 20,37 TL

İstanbul Avrupa Yakası benzin litre fiyatı: 20,54 TL

İstanbul Avrupa Yakası motorin litre fiyatı: 20,44 TL

ANKARA GÜNCEL BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

Ankara Benzin litre fiyatı: 20,93 TL

Ankara Motorin litre fiyatı: 20,86 TL

İZMİR GÜNCEL BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

İzmir Benzin litre fiyatı: 20,90 TL

İzmir Motorin litre fiyatı: 20,89 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN