Aracını oraya park ettiğine pişman oldu! Kar kütlesi yüzünden araba perte çıktı

O ilimizde park halindeki aracın üzerine düşen kar kütlesi arabayı perte çıkardı. Araç sahibi arabayı oraya park ettiğine pişman oldu...

Bayburt'un Velişaban Mahallesi'nde park halindeki bir otomobil, çatıdan düşen devasa kar kütlesi nedeniyle büyük hasar gördü. Olayda araç, tavanı, kapıları, camları ve diğer bölümleriyle kullanılamaz hale gelirken, maddi zararın oldukça yüksek olduğu belirtildi.

Olay, Yavuz Selim Caddesi üzerinde bulunan bir binanın çatısından gece saatlerinde düşen kar ve buz kütlesi nedeniyle yaşandı. 69 AAF 293 plakalı Fiat Tofaş marka aracın üzerine düşen kütle, aracı tamamen hurdaya çevirdi. Çevredeki vatandaşlar, gördükleri manzara karşısında üzüntü duyduklarını dile getirirken, araç sahibine geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

"SAÇAK ALTINA ARAÇ PARK ETMEK TEHLİKELİ"

Bayburt'un kış koşullarında sıkça yaşanan bu tür kazalara dikkat çeken vatandaşlar, çatı altlarına araç park edilmemesi gerektiği konusunda uyarılarda bulundular. Hacı Mustafa Çoruh, "Saçak altına araba park edilir mi? Biz bakıyoruz, saçakta kar var mı diye, kar yoksa aracımızı o zaman park ediyoruz. Vatandaş arabasını çatı altına çekmiş, bırakmış gitmiş, gelip bakacak ki manzara bu, arabası pert olmuş. Bunun cezasını kim çekti, vatandaş çekti" dedi.

OTOPARK SORUNU VATANDAŞLARI ZORLUYOR

Fırıncı esnafı Faruk Karakum ise, otopark yetersizliğinden dolayı araçlarını çatı altlarına park etmek zorunda kaldıklarını söyledi. "Otopark sorunu nedeniyle yer bulamıyoruz. Aracımızı park etmenin başka yolu yok" diyerek, otopark sorununa dikkat çekti.

Bir hafta önce de benzer bir olay Şeyhhayran Mahallesi'nde yaşanmış, yine park halindeki bir aracın üzerine çatıdan kar düşmüş, tavanı çökmüştü. Vatandaşlar, bu tür kazaların önlenmesi için yetkililerden daha fazla önlem alınmasını talep ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN