Arkadaşını baltayla öldürmüştü! Cinayet sebebi ortaya çıktı

Konya'da aynı fabrikada çalıştığı A.H.'yi (25) başına 15 kez baltayla vurarak öldüren S.M. (18)'nin ilk ifadesi ortaya çıktı. ''Bana sarkıntılık ediyordu..." diyen S.M cinayeti bu sebeple işlediğini anlattı.

Dehşet veren olay Konya'da meydana geldi. A.H 6 Şubat (2023) gecesi yol kenarında kanlar içerisinde bulundu. Olay yerine gelen ekipler A.H.'nin kesici bir aletle öldürüldüğünü belirledi.

BALTAYLA 15 KEZ VURMUŞ

Cinayet Büro Amirliği ekipleri, sitedeki güvenlik kamerası görüntülerini inceleyerek, şüphelinin A.H. ile aynı fabrikada çalışan ve fabrikada kalan S.M. olduğunu belirledi. Görüntülerde, S.M.'nin A.H.'nin başına balta ile 15 kez vurularak öldürüldüğü ortaya çıktı.

affff.jpg

KANLI ELBİSELERİ BULUNDU

Fabrikaya operasyon düzenleyen polis, kaçmaya çalışan S.M.'yi yakaladı. Şüphelinin kanlı elbiseleri yatakhanedeki çamaşır makinesinin içinde bulundu. Suç aleti balta da aramada ele geçirildi.

'BANA SARKINTILIK EDİYORDU'

S.M., ifadesinde, "Bana sarkıntılık ediyordu. Bunun üzerine tartıştık. Çıkmadan önce kemerimin altına demir baltayı sakladım. Yürürken de tartıştık. Kafasına baltayla birkaç kez vurdum" dedi. Şüpheli, tutuklandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN