Arkadaşını baltayla öldürmüştü! Cinayet sebebi ortaya çıktı

Konya'da aynı fabrikada çalıştığı A.H.'yi (25) başına 15 kez baltayla vurarak öldüren S.M. (18)'nin ilk ifadesi ortaya çıktı. ''Bana sarkıntılık ediyordu..." diyen S.M cinayeti bu sebeple işlediğini anlattı.

Dehşet veren olay Konya'da meydana geldi. A.H 6 Şubat (2023) gecesi yol kenarında kanlar içerisinde bulundu. Olay yerine gelen ekipler A.H.'nin kesici bir aletle öldürüldüğünü belirledi.

BALTAYLA 15 KEZ VURMUŞ

Cinayet Büro Amirliği ekipleri, sitedeki güvenlik kamerası görüntülerini inceleyerek, şüphelinin A.H. ile aynı fabrikada çalışan ve fabrikada kalan S.M. olduğunu belirledi. Görüntülerde, S.M.'nin A.H.'nin başına balta ile 15 kez vurularak öldürüldüğü ortaya çıktı.

affff.jpg

KANLI ELBİSELERİ BULUNDU

Fabrikaya operasyon düzenleyen polis, kaçmaya çalışan S.M.'yi yakaladı. Şüphelinin kanlı elbiseleri yatakhanedeki çamaşır makinesinin içinde bulundu. Suç aleti balta da aramada ele geçirildi.

'BANA SARKINTILIK EDİYORDU'

S.M., ifadesinde, "Bana sarkıntılık ediyordu. Bunun üzerine tartıştık. Çıkmadan önce kemerimin altına demir baltayı sakladım. Yürürken de tartıştık. Kafasına baltayla birkaç kez vurdum" dedi. Şüpheli, tutuklandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN