Arkadaşını öldürüp yıllarca maaşını çekti! Cinayeti soğukkanlılıkla anlattı

Arkadaşını öldürüp yıllarca maaşını çekti! Cinayeti soğukkanlılıkla anlattı

Aydın'da 4 yıldır yakınlarının aradığı 50 yaşındaki Mehmet Akkan'ın öldürüldüğü ortaya çıktı. Akkan'ı öldüren zanlı Akkan'ın emekli maaşını çekerken ATM görüntülerinde kendini ele verdi. Akkan'ın arkadaşı olduğunu söyleyen zanlı Osman Çiftçi emniyette cinayeti itiraf etti.

Aydın'da Buharkent ilçesinde yaşayan emekli işçi Mehmet Akkan, ailevi sorunlar nedeniyle 4 yıl önce evini terk edip Denizli'ye yerleşti. Kız kardeşi Remziye Yıldız yıllardır haber alamadığı ağabeyinin bulunması için 2021 yılında polise kayıp başvurusunda bulundu.

KATİLİ, ATM'LERDEKİ GÖRÜNTÜLERİ ELE VERDİ

Polis, Akkan'ın emekli maaşının çekilip çekilmediğine ilişkin bankadan bilgi istedi. Yapılan araştırmada maaşın 4 yıldır düzenli olarak çekildiği ortaya çıktı. ATM görüntülerini izleyen polis Osman Çiftçi'yi tespit etti.

uuuu.jpg

CİNAYETİ İTİRAF ETTİ

Mehmet Akkan ile bir süre aynı pansiyonda kaldığını ve arkadaşı olduğunu söyleyen zanlı Osman Çiftçi Denizli'nin Honaz ilçesinde yakalandı.

'SOPAYLA VURARAK ÖLDÜRDÜM'

Sorgusunda suçunu itiraf eden Çiftçi, "Husumet beslediğim için burada Akkan'ı başına sopayla vurarak öldürdüm. Cesedini Enver Çaylak ile bulunduğumuz yere gömdük" dedi.

KEMİKLER İLE KIYAFET PARÇALARI BULUNDU

Osman Çiftçi’nin tarif ettiği alanda yapılan kazı sonucu insan kemikleri ile Akkan'a ait olduğu düşünülen kıyafet parçaları bulundu. Zanlı Osman Çiftçi ile Enver Çaylak tutuklandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN