Asgari ücret zammına seçim virajı! Rakam netleşti

Asgari ücret zammına seçim virajı! Rakam netleşti

Seçimlerle beraber asgari ücret zammı da tekrar gündeme geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, enflasyon karşısında eriyen 8.500 lira asgari ücret için Temmuz ayında zam yapılacağını belirtmişti. Emekli ve kamu işçisi maaşı sonrası 2023 Temmuz asgari ücret ara zammı da netleşti.

14 Mayıs seçimleri 2. tura kaldı gözler Erdoğan'ın verdiği vaatlere döndü. Asgari ücret için Temmuz müjdesi veren Erdoğan'ın açıklaması sonrası masada asgari ücret hesabı yapıldı. Bakın asgari ücret hangi rakama çıkıyor?

recep-tayyip-erdogan-aa-2042596.jpg

En düşük emekli maaşı 7500 lira, en düşük kamu işçisi maaşı 15.000 TL ve memur maaşının ise 22 TL olacağını duyuran Cumhurbaşkanı Erdoğan, asgari ücret için de Temmuz ayı ara zam haberinin verdi.

TEMMUZ AYI ZAMMI NETLEŞTİ! ASGARİ ÜCRETLİ YAŞADI

Kamu işçilerine yapılan yüzde 45'lik zam sonrası asgari ücret rakamı da netleşmeye başladı. SGK Uzmanı Özgür Erdursun'dan çarpıcı bir paylaşım geldi. Erdursun, Temmuz ayında asgari ücrete gelecek olan zammı açıkladı. En az %50'ye yakın zam beklediğini belirten Özgür Erdursun, yeni asgari ücretin 12.500 TL seviyelerine kadar yükseleceğini söyledi

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (18)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
18 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN