Avrupa’dan ayaklandı geliyor! İstanbul, Düzce, Bartın… Kara kış kapıda! Antalya’da hazır olsun

Avrupa’dan ayaklandı geliyor! İstanbul, Düzce, Bartın… Kara kış kapıda! Antalya’da hazır olsun

Avrupa'dan yola çıktı İstanbul'dan Bartın'a kadar tüm şehirleri vuracak. Soğuklar Türkiye'ye erken ayak bastı. Antalya'da kış hazırlığını yapsın bu yağışlar fena halde vuracak. İşte o açıklamalar...

İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Düzce, Zonguldak ve Bartın'a Kadar uzanan bir hat üzerinde ciddi yağışların olduğunu açıklayan meteoroloji uzmanı Kerem Ökten Antalya'nın daha şanslı bir konumda olduğunu belirterek önemli açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar…

ŞİDDETLİ YAĞIŞLAR GELİYOR


Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, kış mevsiminde Avrupa modelinin Türkiye için bol yağış gösterdiğini söyledi. Özellikle İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Düzce, Zonguldak ve Bartın taraflarında yağışların bol miktarda görüleceğini belirten Ökten, güneyde Antalya'nın daha şanslı bir konumda olduğunu belirtti.

yagis-2.jpg

Türkiye'nin en sıcak şehirleri arasında yer alan Antalya'nın da yağışlardan etkileneceğini belirten Ökten, diğer şehirlere göre daha şanslı olduğunu dile getirdi. Kerem Ökten sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımdır şu ifadelere yer verdi:

"Kış mevsimi için Avrupa modeli bol yağış veriyor. Özellikle İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Düzce, Zonguldak ve Bartın taraflarına. Güneyde de Antalya daha şanslı..."

Image

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN