Ayçiçek yağı fiyatları çakıldı! 5 litrelik ayçiçek yağı fiyatı görenler stoklamaya başladı... O marketlerde dev indirim!

Ayçiçek yağı fiyatları çakıldı! 5 litrelik ayçiçek yağı fiyatı görenler stoklamaya başladı... O marketlerde dev indirim!

Ülkemizde yaşanan enflasyon ile birlikte en çok etkilenen ürünlerden biriside ayçiçek yağı olmuştu. Ayçiçek yağı fiyatlarının ani yükselişi ile birlikte sosyal medyadan yoğun tepki almayı başardı. Fakat 2023 yılı ile birlitke yeniden düşüş yaşayan ayçiçek yağı fiyatları tüketiciyi şaşırtmaya devam ediyor. İndirm kampanyası kovalayan tüketicilere dev indirim geldi. İşte tüm detaylar...

AYÇİÇEK YAĞI ALMAYANLAR ELİNİ ÇABUK TUTSUN

Ülkemizde her ay yükseliş gösteren enflasyonun önüne geçilemiyor. Son paylaşılan enflasyon ile birlikte market ürünlerinde yeniden zam görüldü. Son yılların en çok artış gösteren ürünlerinden birisi olan ayçiçek yağı fiyatlarında son aylarda ise büyük kampanyalar düzenleniyor.

Küresel anlamda yaşanan olaylar ile birlikte artış gösteren ayçiçek yağı fiyatları dolar kurunda yaşanan fark, pandemi ve Rusya ile Ukrayna arasında patlak veren savaş ile birlikte fahiş fiyatlara ulaşmıştı. Zamlı süreç içerisinde sosyal medya üzerinden vatandaşlar dalga geçercesine tepkilerini ortaya koydu.

Geçim sıkıntısı yaşayan vatandaşlar ise ayçiçek yağı alabilmek için borçlandı. Ayçiçek yağı fiyatlarında yaşanan zamlı süreç ile birlikte indirim kovalayan vatandaşlara Tarım Kredi Marketlerinden müjdeli haber geldi. Ramazan ayı indirimlerini başlatan Tarım Kredi Marketleri ayçiçek yağı indirimini paylaştı.

01114534934401.jpg

AYÇİÇEK YAĞI FİYATLARI ÇAKILDI

Ülkemizde yaşanan enflasyon sıkıntısı ve hayat pahalılığı ile birlikte en çok etkilenen ürünlerden birisi olan ayçiçek yağı fiyatlarında son zamanlarda sık sık indirim haberleri geliyor. Marketler tarafından alınan kararlar ile birlikte yüzde 30'a varan indirimler yapılan ayçiçek yağında yeni bir indirim daha geldi.

Tarım Kredi Marketleri tarafından duyurulan indirim haberi ile birlikte vatandaşlar soluğu markette aldı. Kapış kapış giden ayçiçek yağı stokları hızla azalıyor. Fırsatı kaçırmamak için elinizi çabuk tutun.

bu-fiyata-aycicek-yagi-sadece-o-markette-var-migros-aycicek-yagi-fiyatlari-99-tlye-dustu-yudum-orkide-komili-turna-emek-kirlangic-sivi-yag-indirimi-1.jpg

RAMAZAN İNDİRİMİ BAŞLADI

Tarım Kredi Marketlerinde ayçiçek yağı fiyatlarına gelen indirim büyük ilgi gördü. Marketlerde 5 litrelik ayçiçek yağına yapılan indirim ile birlikte fiyatlar 135 TL'ye kadar geriledi. Tarım Kredi Market Ramazana indirimleri sayılı günler kala başatıldı. 2023 için Ramazan ayı indirimleri başlattığını duyuran Tarım Kredi Marketleri birçok üründe indirime gitti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN