Babacan'dan Erdoğan'ın 'Bu benim final seçimim' sözlerine tepki: Son bir defacık vere vere ülke bu hallere düştü

Demokrasi ve Atılım Partisi lideri Ali Babacan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Bu benim final seçimim" sözlerine ilişkin "Daha önce de defalarca benzer şeyler söyledi. Seçime gidiyoruz ya, 'Son bir defacık destek verin' diyor" değerlendirmesini yaptı. Babacan'ın konuştuğu esnaf ise, "Son bir defacık vere vere bu hallere düştü ülke" diyerek tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan dün TÜGVA Gençlik Buluşması öncesinde açıklama yaptı. Erdoğan, 31 Mart yerel seçimlerinin kendisi adına son seçim olacağını söyledi. Erdoğan, "Benim için bu bir final, yasanın verdiği yetkiyle bu seçim benim son seçimim, çıkacak netice benden sonra gelecek kardeşlerim için bir emanetin devri olacak" ifadelerini kullanmıştı. DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, bugünkü seçim gezisinin ilk durağı olan Şereflikoçhisar’da Erdoğan’ın “Bu benim final seçimim" sözlerini değerlendirdi.

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Erdoğan’ın “Bu benim final seçimim" sözlerine ilişkin "Aday olmayacağım dedi, oldu, defalarca yaptı bunu. Seçime gidiyoruz ya, 'Son bir defacık destek verin' diyor" değerlendirmesini yaptı.

yeni-proje-002.jpg
Babacan'ın esnaf ziyareti

'SON BİR DEFACIK VERE VERE BU HALLERE DÜŞTÜ ÜLKE'

Soruyu soran esnaf da "Son bir defacık vere vere bu hallere düştü ülke. Ben bu zamana kadar hiç vermedim, gönlüm çok rahat. Öz babam verdi, çok da kızıyorum. Emekli o, para için dileniyor, dedim ki 'Ne benden para iste ne ben sana para veririm. Sen oy verdin, sen hak ettin" diye konuştu.

yeni-proje-1-005.jpg

Esnaf da Erdoğan'ın amacının İstanbul ve Ankara'yı almak olduğuna dikkat çekerek "İnşallah kazanamaz, tek temennim o" dedi.

yeni-proje-2-003.jpg

'SEÇİLDİKTEN SONRA 8 AYDA 8 KERE FAİZ ARTIRDI'

Babacan da esnafa "Sözler tutulmuyor ki. Seçimden önce 'Faiz inecek, daha da inecek' demedi mi? Seçildikten sonra 8 ayda 8 kere faiz artırdı" karşılığını verdi.

İlgili Haberler
YORUMLAR (14)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
14 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir