Babacan'dan Erdoğan'ın 'Bunlar herkese eyvallah ederler' sözlerine yanıt: 3-5 kuruş için veliahtlardan para isteyen...

Babacan'dan Erdoğan'ın 'Bunlar herkese eyvallah ederler' sözlerine yanıt: 3-5 kuruş için veliahtlardan para isteyen...

DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Vay vay vay yazıklar olsun. Avrupa'nın 'Aferin' demesine bunlar muhtaç. Bunlar herkese eyvallah ederler." sözlerine sosyal medya hesabından yanıt verdi. "Kim “eyvallah” ediyor? Ben söyleyeyim" diyen Babacan, "3-5 kuruş için veliahtlardan, para istemeye muhtaç duruma düşen, Suriye’de askerlerimizin öldürülmesinden sonra Putin’in kapısında bekleyen Erdoğan eyvallah ediyor" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'un Sultanbeyli ilçesinde restorasyonu tamamlanan Aydos Kalesi ile Sultan Korusu'nun açılış töreninde DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın "Avrupa bize aferin diyecek" ifadelerini kullanmasıyla ilgili "Avrupa'nın aferin demesine bunlar muhtaç. Biz ise işte karşımdaki milletimin aferin demesine ihtiyacımız var. Bunlar herkese eyvallah ederler. Biz de hayatımızın her safhasında olduğu gibi bugün de sadece Allah'a güveniyor, sadece milletimizden destek bekliyoruz" demişti.

Babacan, Fox TV’de İlker Karagöz ile “Çalar Saat” programında yaptığı bir konuşmayı sosyal medya hesabından paylaşarak Erdoğan'a verdiği yanıtta, "Kim “eyvallah” ediyor? Ben söyleyeyim" diyerek "3-5 kuruş için veliahtlardan, emirlerden para istemeye muhtaç duruma düşen, Suriye’de askerlerimizin öldürülmesinden sonra Putin’in kapısında dakikalarca bekleyen Erdoğan eyvallah ediyor. Bu milletin onurunu, gururunu paspas ediyor!" ifadelerini kullandı.

Babacan'ın açıklaması şu şekilde:

"Kim “eyvallah” ediyor? Ben söyleyeyim; 3-5 kuruş için veliahtlardan, emirlerden para istemeye muhtaç duruma düşen, Suriye’de askerlerimizin öldürülmesinden sonra Putin’in kapısında dakikalarca bekleyen Erdoğan eyvallah ediyor. Bu milletin onurunu, gururunu paspas ediyor!"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN