Erdoğan Kılıçdaroğlu ve altılı masaya yüklendi: 14 Mayıs'ta bay bay Kemal diyeceğiz

Erdoğan Kılıçdaroğlu ve altılı masaya yüklendi: 14 Mayıs'ta bay bay Kemal diyeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aydos Kalesi ve Sultan Korusu Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmada, altılı masaya ve CHP lideri Kılıçdaroğlu'na yüklendi. Kritik seçimi işaret eden Erdoğan, ''CHP'nin başındaki zatın, büyük bir hevesle sarıldığı Bay Kemal sıfatını terfi ettirdik. Şimdi 14Mayıs'ta adı Bay Bay Kemal çevireceğinizden şüphe duymuyorum.'' ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'un Sultanbeyli ilçesinde restorasyonu tamamlanan Aydos Kalesi ile Sultan Korusu'nun açılış törenine katıldı.

"Unutmayınız, 14 Mayıs'ta sadece CHP'nin başındaki zata bay bay demekle kalmayacak aynı zamanda tek parti zihniyetinin bu son çırpınışlarını da beraberce sandığa gömeceğiz.'' diyen Erdoğan, sözlerine şöyle devam etti:

'İSTANBUL'U PRANGALARINDAN KURTARACAĞIZ'

''Milleti ve onun iradesini bir kenara bırakıp ülkeyi 6 kişinin hırslarının oyuncağı haline getirmek isteyenlerin heveslerini inşallah kursaklarında bırakacağız. Ülkenin yönetimini, yetkiyi milletten alan kişi yerine hiçbir meşru hakları olmayan bir grup muhterise teslim etmek isteyenlerin oyunlarını inşallah sandıkta bozacağız. Bu zafer aynı zamanda son 3 buçuk yıldır, adeta kaderine terk edilen, unutulan, kaynakları sömürülürken, eser ve hizmetten mahrum bırakılan İstanbul'un da ayağına vurulan prangalardan kurtuluşunun işareti olacaktır" diye konuştu.

''AVRUPA'NIN 'AFERİN' DEMESİNE BUNLAR MUHTAÇ''

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ülkenin ve İstanbul'un enerjisini tüketerek vaktini ve imkanlarını heba ederek, yıllarını çalanlar, hiç boş durmadı. Durmuyor. Kendi köhne düzenlerini sürdürmek için vesayetten darbeye, terör örgütlerinden emperyalistlere kadar herkese göz kırpanlar hep olduğu gibi yine karşımızda kol kola girdiler. Ne diyor? Batı ne diyecekmiş? Vay, vay, vay. Yazıklar olsun.

Avrupa'nın aferin demesine bunlar muhtaç. Biz ise işte karşımdaki milletimin aferin demesine ihtiyacımız var. Bunlar herkese eyvallah ederler. Bir tek değerleriyle, inancıyla, tarihiyle, kültürüyle, ihtiyaçlarıyla, beklentileriyle bu millete dönüp bakmazlar. Biz de hayatımızın her safhasında olduğu gibi bugün de sadece Allah'a güveniyor, sadece milletimizden destek bekliyoruz" diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (27)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
27 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN