Babacan'ın Erzurum mitingi iptal: Bu kadar büyük acı varken etik olmaz

Babacan'ın Erzurum mitingi iptal: Bu kadar büyük acı varken etik olmaz

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın, bugün Erzurum'da yapılması planlanan mitingi, Bartın'da meydana gelen maden faciası sebebiyle iptal edildi. Partinin yaptığı açıklamada "Bu kadar büyük acı varken, miting yapmayı etik bulmuyoruz. Tüm teşkilatlarımız, Bartın için yola çıkıyoruz. Sağ duyunuz için teşekkürler" ifadelerine yer verildi.

Bartın'ın Amasra ilçesinde, dün akşam bir maden ocağında meydana gelen patlamada 40 işçi can verdi. Facianın ardında siyasi liderler de programlarını ertelemeye başladı. Son olarak DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın, bugün yapılması planlanan Erzurum mitinginin de iptal edildiği bildirildi.

'TÜM TEŞKİLATLARIMIZ YOLA ÇIKIYORUZ'

DEVA Partisi'nden yapılan açıklamada, “Amasra’da kaybettiğimiz can sayısı çok yükseldiğinden dolayı büyük Erzurum mitingimizi iptal etme kararı aldık. Bu kadar büyük acı varken, miting yapmayı etik bulmuyoruz. Tüm teşkilatlarımız, Bartın için yola çıkıyoruz. Sağ duyunuz için teşekkürler” denildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN