Bahçeli'den maden faciasıyla ilgili taziye mesajı: Hepimiz hüzne boğulduk

Bahçeli'den maden faciasıyla ilgili taziye mesajı: Hepimiz hüzne boğulduk

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Bartın'ın Amasra ilçesinde yaşanan ve 40 maden emekçisinin yaşamını yitirdiği maden faciasıyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Bahçeli hayatlarını kaybedenlere başsağlığında bulunarak zor günlerin dayanışmayla geçeceğini söyledi.

Dün akşam saatlerinde Amasra'da yaşanan maden faciasıyla ilgili paylaşımda bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, hayatını kaybedenlere taziyelerini ileterek, yaralılar için de şifa diledi.

Bahçeli'nin paylaşımları şu şekilde;

Bartın’ın Amasra ilçesinde faaliyet gösteren Türkiye Taşkömürü Kurumu Amasra Müessese Müdürlüğü’ne bağlı bir maden ocağında meydana gelen feci patlama Türk milletini derin bir acıya maruz bırakmıştır. Yüreklere ateş düşüren bu felaket kırk işçimizi hayattan koparmıştır.

İzah ve ifadesinde kelimelerin yetersiz kaldığı söz konusu maden faciası hepimizi ve herkesi hüzne boğmuştur. Elbette dayanışmanın, yardımlaşmanın ve kenetlenmiş ortak bir iradenin eşliğinde bu zor ve çetin günlerin yaraları Allah’ın izniyle sarılacaktır.

Maden ocağında emek ve alın teriyle ekmeğini kazanmanın mücadelesini verirken hayatlarını kaybeden işçi kardeşlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, hastanelere nakledilip tedavileri devam eden işçi kardeşlerimize de şifalar diliyorum.

Rabbim’den niyazım, ebediyete irtihal eden işçilerimizi cennetiyle ve cemaliyle buluşturmasıdır. Bu duygularla kederli ailelere ve aziz milletimize sabır ve baş sağlığı temennilerimi bahusus iletiyorum.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN