Bahçedeki silueti dekor zannetti çim biçme makinesiyle üstünden geçti! Bahçıvanın dekor zannettiği o şey bakın ne çıktı?

Bahçedeki silueti dekor zannetti çim biçme makinesiyle üstünden geçti! Bahçıvanın dekor zannettiği o şey bakın ne çıktı?

Cadılar Bayramı kanlı sonlandı. Bahçedeki cesedi dekor sanan bahçıvan hayatının şokunu yaşadı. Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşanan kan dondurucu olay herkesin ağzını açık bıraktı. Çim biçme makinesi ile lime lime etti. İşte olayın detayları…

Amerika Birleşik Devletleri'nin Kuzey Carolina eyaletinde yaşanan kan dondurucu olay herkesi şaşkına çevirdi. Boş bir evin bahçesinde çıplak cansız olarak bulunan bedeni Cadılar Bayramı dekorasyonu sanan bahçıvan çim biçme makinesi ile adamı biçti. Owens'in ölümüne şüpheli bulan aile polise giderek şikayette bulundu. İşte olayın detayları…

DEKORASYON SANDI RESMEN BİTTİ

Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşamını sürdüren 34 yaşındaki Robert Owens'ın akıllara durgunluk veren ölümü tüm dünyayı şaşkına çevirdi. Kuzey Caroline eyaletinde boş bir evin yanındaki bahçede yüzüstü ve yarı çıplak bir şekilde bulunan Owens, dekorasyon zannedildi. Etraftaki çimleri biçen bir bahçıvan bahçede yer alan çıplak cesedi gerçekçi bir Cadılar Bayramı süssüz zannetti. Bu nedenle durumu polisi haber vermediğini ifade eden bahçıvan gerçekleri öğrenince şaşkına döndü.

GÜNLERCE SESSİZ KALDI

Bahçede karşılaştığı cansız bedenin Cadılar Bayramı süsü olduğunu belirten bahçıvan durumu kimseye söylemediğini aktardı. Tüm buna rağmen çim biçme makinesi ile şekillendirdiğini ifade eden bahçıvan, bahçede kokunun yayılması üzerine polislere haber verdiğini aktardı. Günlerce dekorasyon zannederek bahçede tuttu o cesedin Owens'e ait cansız beden olduğunu fark eden bahçıvan küçük dilini yuttu.

77

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN