Bahçeli, grup toplantısının ardından rahatsızlandı: Gazeteciler dışarı çıkarıldı

MHP lideri Devlet Bahçeli tansiyon rahatsızlığı nedeniyle partisinin grup toplantısına geç geldi. Konuşmasını oturarak gerçekleştiren ve prompter kullanmaması dikkat çeken Bahçeli, toplantının ardından rahatsızlandı. Basın mensuplarının dışarı çıkarılması tepkilere neden oldu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, tansiyon rahatsızlığı nedeniyle partisinin grup toplantısına geç geldi. Konuşmasını oturarak gerçekleştiren Bahçeli'nin prompter kullanmaması da dikkat çekti.

Konuşmanın ardından ayağa kalkmakta zorlanan Bahçeli'ye parti yöneticileri yardımcı oldu.

9541423.jpg

MİKROFON AÇIK KALDI

Bahçeli, yerinden kalkarken açık kalan mikrofon nedeniyle kurmayı ile arasındaki "Şuradan çıkacağız. Tutunun, kendiniz kalkın yavaş yavaş." şeklindeki diyalog duyuldu.

Bu sırada salon çıkışında bekleyen gazeteciler, Bahçeli'den uzak bir noktaya çekilen şeridin arkasına alındı.

GAZETECİLERE SERT TEPKİ

MHP Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan, şeridin arkasında bekleyen gazetecilere sert bir şekilde, “Dışarı dışarı, gidin gidin." diyerek bağırdı. Basın mensuplarının tepkisi üzerine Doğan olay yerinden uzaklaştı.

Ardından Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, gazetecilerin yanına gelerek anlayışlı olmalarını istedi ve hava sıcak olduğu için Bahçeli’nin çay içerek sohbet edeceğini söyledi.

9541420.jpg

BAHÇELİ'NİN SON SAĞLIK DURUMU

MHP TBMM İdare Amiri Sermet Atay gazetecilere, Bahçeli'nin durumuna ilişkin "sağlığında bir sıkıntı yok, tansiyon ile ilgili bir durum değil, dinlenmek için oturdu" bilgisini verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN