Bahçeli, Kılıçdaroğlu'na 'cumhurbaşkanım' diyen Akşener'i hedef aldı

Bahçeli, Kılıçdaroğlu'na 'cumhurbaşkanım' diyen Akşener'i hedef aldı

MHP lideri Bahçeli, Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu'na 'cumhurbaşkanım' diyen Akşener'i hedef aldı. Bahçeli, Akşener'in sözüne karşılık "İYİ Parti Başkanı şimdiden havaya girmiş, Sayın Kılıçdaroğlu’nu Sayın Cumhurbaşkanım diye karşılıyor. Çok komik, çok trajik. Kendisini darı ambarında görüyor, hayallere dalmış, şuur kaybına uğramış" ifadelerini kaydetti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Millet İttifakı'na yönelik sert eleştirilerde bulundu. Bahçeli, Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na "Cumhurbaşkanım" diyen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i hedef aldı.

KILIÇDAROĞLU'NA SERT ELEŞTİRİ

Türkgün'e konuşan Bahçeli, "Bir masa etrafında toplanıp kriz ve kaos çıkaranlar, birbirine tuzak kuranlar ülke falan yönetemez. Allah muhafaza böyle bir yetki alsalar Türkiye’yi bir ayda batırırlar. Sayın Kılıçdaroğlu’nun bırakınız bir konut yapmasını, önünü görecek, adım atacak, ayakta duracak, sözünü geçirecek, irade gösterecek ne mecali ne de müktesebatı var" dedi.

'HAYALLERE DALMIŞ'

İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın kurşunlamasının ardından ziyarete gelen Kılıçdaroğlu'nu "Cumhurbaşkanım" diyerek karşılayan Akşener'e tepki gösteren Bahçeli, "İYİ Parti Başkanı şimdiden havaya girmiş, Sayın Kılıçdaroğlu’nu Sayın Cumhurbaşkanım diye karşılıyor. Çok komik, çok trajik. Kendisini darı ambarında görüyor, hayallere dalmış, şuur kaybına uğramış. Partisinin Ankara temayül yoklamasında şiddet ve kavga sahneleri iyi kostümü giymiş olanların gerçek içyüzünü deşifre ediyor" ifadelerini kullandı.

'ÜLKEMİZİN YÜRÜYÜŞÜ YARIM KALMASIN'

Kılıçdaroğlu'nu da hedef alan Bahçeli, şunları söyledi: "Zillet ittifakı yamalı bohça gibi. 13 defa toplandılar, güç bela, masayı devirip tekrar toplayarak, birbirlerine demedikleri bırakmayarak sipariş edilmiş bir aday buldular. Bunlardan hiçbir yol olmaz. Kılıçdaroğlu basiretsiz, hazırlıksız, başarısız ve yetersiz. Ülkemizin yürüyüşü yarım bırakılmamalı. Kervan yağmacılarına fırsat verilmemeli."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN