Bakan Varank: Vizyonsuz bir muhalefetimiz var

Bakan Varank: Vizyonsuz bir muhalefetimiz var

Sivas'ta konuşan Bakan Varank, şehre 44 milyar lirayı geçen yatırımlar yapıldığını belirterek, "Tüm bu gelişmelere rağmen 'Sivas'ta üretim yok, Sivas'a yüksek hızlı tren gelirse göçü hızlandırır' diyebilen, vizyonsuz bir muhalefetimiz var" ifadelerini kaydetti.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın finansmanıyla 7 milyon lira bütçeyle yapımı gerçekleştirilen Kangal Köpeği Üretim ve Eğitim Merkezi, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank'ın katıldığı törenle açıldı.

Açılışta konuşan Bakan Varank, ülke genelinde yatırım ve istihdamın devam ettiğini belirterek, "Güzel ülkemizin her bir iline yeni fabrikalar, yeni tesisler kazandırmanın sevinci ve guruyla Cumhurbaşkanı'mızın liderliğinde gece gündüz çalışıyoruz. Sadece son birkaç haftada Zonguldak, Ağrı, Hatay, Antep, Urfa, Bolu, Edirne ve Diyarbakır'da birbirinden önemli projelerin açılışını ve temel atmalarını gerçekleştirdik.İşte bugün de Sivas'ta huzurlarınızdayız. İlimizin kültürüyle özdeşleşmiş Sivas Kangal köpeği için önemli bir projenin açılışını gerçekleştiriyoruz" dedi.

'44 MİLYAR LİRAYI GEÇEN YATIRIMLAR YAPTIK'

Sivas'ın, 1000 yıllık tarihin her döneminde önemli merkez görevi gördüğünü söyleyen Bakan Varank, sözlerine şöyle devam etti:

"Bizler de Sivas'ın kalkınması ve Sivaslıların refahının artması için var gücümüzle hizmetinizdeyiz. Bugüne kadar şehrimize sağlık, sanayi, tarım, sosyal hizmetler, ulaştırma ve enerji konuları başta olmak üzere birçok alanda 44 milyar lirayı geçen yatırımlar yaptık, yapmaya da devam ediyoruz."

'VİZYONSUZ BİR MUHALEFETİMİZ VAR'

AK Parti hükümeti döneminde yapılan atılımlarla Türkiye'nin büyük mesafe katettiğini söyleyen Bakan Varank, "Tüm bu gelişmelere rağmen 'Sivas'ta üretim yok, Sivas'a yüksek hızlı tren gelirse göçü hızlandırır' diyebilen, vizyonsuz bir muhalefetimiz var maalesef ama bunlara rağmen Sivas yüksek hızlı trenine kavuşacak. İşte muhalefetin iş bilmezliğinin en basit örneği budur ama biz ülkemizin hangi meselesi olursa olsun bizzat sahadayız. Millete hizmet etme sorumluluğu bunu gerektirir" ifadelerini kaydetti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (17)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
17 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN