Bakanlar Toplantısı yeni dönem öncesi son kez gerçekleşiyor

Bakanlar Toplantısı yeni dönem öncesi son kez gerçekleşiyor

28 Mayıs seçimleri geçtiğimiz pazar günü gerçekleşmesiyle süreç tamamlanmış oldu. Türkiye'nin gözü kulağı yeni dönemde alınacak kararlara çevrildi. Bakanlar Toplantısı ise son defa Erdoğan başkanlığında gerçekleşiyor.

3 aylık aranın ardından Bakanlar Toplantısı, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Beştepe'de toplandı. Toplantı mevcut bakanların son toplantısı niteliğinde olacak. Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) Milletvekili Genel Seçimi sonuçlarını ilan etmesiyle TBMM’nin 28. dönem takvimi netleşmeye başladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni Bakanlar listesini açıklamadan önce son toplantıyı gerçekleştiriyor. Toplantı mevcut bakanların son toplantısı niteliğinde.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçmiş dönemde bakanlık yapan isimlere Meclis'teki görevleri için de başarılar dileyecek. Bakanlar Toplantısı sırasında yeni dönem için de bakanların görüşlerine başvurulacak. Fikir alışverişi ve temenniler dinlenecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN