Bakanlıktan deprem sonrası cezaevlerindeki duruma ilişkin açıklama

Bakanlıktan deprem sonrası cezaevlerindeki duruma ilişkin açıklama

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü, depremin ardından cezaevlerindeki tutukluların durumuyla ilgili açıklama yaptı. Bakanlık, "Yaralanan ya da hayatını kaybeden bulunmamaktadır" dedi.

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde yaşanan ve 10 ilde yüzlerce can kaybı ve ağır yıkıma neden olan 7.7 büyüklüğünde yaşanan depremle birlikte cezaevlerinde kalan tutuklu ve hükümlülerin durumuyla ilgili Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü bir açıklama yaptı.

Yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü’nden deprem sonrasında bölgedeki cezaevlerinin durumuna ilişkin açıklama yapıldı. Hayatını kaybeden ya da yaralanan kişilerin olmadığı belirtilen açıklamada “Kahramanmaraş ilimizde meydana gelen ve çevre illerimizde de hissedilen 7,4 büyüklüğündeki depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Depremden etkilenen bölgedeki ceza infaz kurumlarımızda kalan hükümlü ve tutuklulardan yaralanan veya hayatını kaybeden bulunmamaktadır. Bölgedeki ceza ve infaz kurumlarında kalan hükümlü ve tutukluların aileleri ile görüşmeleri konusunda gerekli kolaylık sağlanmaktadır."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN