Balıkçılara da destek geliyor! İBB hızır gibi yetişti: Yüzlerce balıkçıya tekne bakım desteği

Balıkçılara da destek geliyor! İBB hızır gibi yetişti: Yüzlerce balıkçıya tekne bakım desteği

İstanbul'da faaliyet gösteren balıkçılar sevinçten havalara uçuyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, çiftçilerden sonra bu kez de balıkçılara destek sağlıyor. Yüzlerce balıkçının derdine derman olacak o ödemeler hızır gibi yetişti. İşte tüm detaylar…

İstanbul Büyükşehir Belediyesi pek çok farklı alanda sağladığı destek ödemeleri ile çiftçinin yüzünü güldürüyor. Şehrin her noktasında farklı bir çalışma gerçekleştirilirken balıkçılarda unutulmadı. İBB tarafından sağlanacak destek ödemeleri hız kesmeden devam ediyor. İşte tüm detaylar…

İBB'DEN FULL DESTEK

İstanbul Büyükşehir Belediyesi farklı alanlarda sağladığı ödemeler ile adından söz ettiriyor. İstanbul'da yaşayan balıkçılara desteklerin artarak devam ettiğini belirten İstanbul Büyükşehir Belediyesi, sosyal medya hesabı Instagram üzerinden yaptığı paylaşım ile birlikte küçük ölçekli balıkçılara destek sağlandığını duyurdu.

Balıkçı tekneleri bakımsız kalmasın diyen İBB, tekne bakım malzemesi desteğinde bulundu. Çiftçinin derdine derman olacak ödemeler ise hızır gibi yetişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN