Baltayı bu kez sağlam külçeye vurdular! 160 bin dolarlık hazine çıktı! Herkes kaya aramaya çıkıyor

Baltayı bu kez sağlam külçeye vurdular! 160 bin dolarlık hazine çıktı! Herkes kaya aramaya çıkıyor

Altın efsaneleri ile ün salmış o bölgede tüm efsaneler bir bir gerçeğe dönüştü. Altın avcıları bu kez baltayı sağlam taşa değil sağlam külçeye vurdu. Kayaların içinden çıkan altınlar görenleri şaşkına çevirdi. Resmen altın zengini oldular. İşte tüm detaylar…

Tarih boyunca altın avcılarının efsanevi hikayeleri ile ünlenmiş olan Avustralya, bu kez hikayeleri gerçeğe dönüştürdü. Victoria eyaletinde iz süren macera perestler aradıklarını buldu. Zengin topraklardaki altın arayışı devam ederken birçok kişinin umudu da yeniden yeşerdi. Metal dedektörü ile yapılan aramada altın avcıları tarafından eşine az rastlanır bir keşif yapıldı. 2.6 kilogram ağırlığındaki kayanın içerisinde binlerce dolar yatıyor. Altın avcıları arasında büyük bir heyecanla karşılanan bu durum keşfin devamının da geleceğinin bir göstergesi oldu. İşte tüm detaylar…

BİNLERCE DOLAR YATIYOR

Avusturalya'da herkesi şaşkına çeviren o keşif umutları da yeniden yeşertti. Kaya parçasının içerisinden tam 160 bin dolarlık altın çıktığı belirtildi. Victoria eyaletindeki eski bir altın madeninde yapılan keşif ile birlikte bölgenin topraklarının da değerli olduğu görüldü.

altin-buldu-avusturalya.jpg

Keşfi yapan kişinin ismi belirtilmezken bulunan altın miktarının değeri ise herkesi şaşkına çevirdi. Melbourn yakınlarında bir dükkanda maden arama ekipmanı satışı yapan Darren Kamp, satın aldığı kaya parçasının 43 yıllık kariyeri boyunca en büyük numune olduğunu vurguladı. Kamp, altın avcısının bulduğu kayanın yarısını kendisine getirdiğini ve bu buluşun "hayatta bir kez bulunabilecek bir şey" olduğunu belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN