Başvuruları kaçıran pişman olacak! KPSS'den 70 puan almanız yeterli! Bakanlık 235 personel alımı yapılacağını duyurdu

Başvuruları kaçıran pişman olacak! KPSS'den 70 puan almanız yeterli! Bakanlık 235 personel alımı yapılacağını duyurdu

Memur olmak isteyen milyonlarca kişi kurumlar tarafından yapılan ilanları yakından takip ediyor. KPSS'den en az 70 puan alan adaylar 235 kişilik kadroya yerleşecek. Farklı kadrolarda yapılacak alımlar için detaylar tek tek açıklandı. İşte personel başvuru detayları…

Kültür ve Turizm Bakanlığı, kurum bünyesindeki eleman eksikliğini tamamlamak amacıyla yeni ilanlarını yayınladı. Ülkenin kültürel mirasını koruma ve turizm sektörünü geliştirmek amacıyla yapılacak personel alımları için detaylar açıklandı. 235 kişilik sözleşmeli personel alımı yapılacağı duyuruldu. İşte personel başvuru detayları…

235 KİŞİLİK KADRO BELİRLENDİ

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yapılacak personel alımları dikkat çekiyor. Kurum bünyesinde Mimar, mühendis, arkeolog, müze araştırmacısı, kütüphaneci, teknisyen ve tekniker çeşitli pozisyonlarda 235 kişilik sözleşmeli personel alımı yapılacak.
Başvuruda bulunacak adayların kariyer kapısı üzerinden başvuru işlemlerini tamamlayabileceği belirtil. Adayların belirlenen KPSS puan şartını tamamlaması ile birlikte sözlü sınavda da başarı sağlaması gerekmektedir. Adayların güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasının da olumlu sonuçlanması gerekiyor.

kultur-ve-turizm-bakanligi.jpg

PERSONEL BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Bakanlık bünyesinde yapılacak sözleşmeli personel alımları için adaylardan istenen başvuru şartları da merak ediliyor. 235 kişilik sözleşmeli personel alımları kapsamında adaylardan istenen genel başvuru şartları şu şekildedir:

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması,
  • Son başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını doldurmuş olması,
  • Son başvuru tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olması,
  • Adayların kamu haklarından mahrum olmaması şartlarının sağlanması gerekmektedir.
  • Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesinde yapılacak personel alımları kapsamında adayların yukarıda belirtilen başvuru şartlarını sağlaması gerekmektedir. Başvuruların ise bakanlık tarafından belirtilen başvuru süreleri içerisinde yapılması gerekiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN