Bayramda deniz tatili yapmak isteyenlere fırsat! O ilde deniz sezonu erken açıldı: Sıcaklara dayanamayanlar plajlara akın etti

Bayramda deniz tatili yapmak isteyenlere fırsat! O ilde deniz sezonu erken açıldı: Sıcaklara dayanamayanlar plajlara akın etti

Mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıkları deniz suyunu da ısıttı. Hafta sonunun sıcaklığını fırsat bilen aileler plajlara akın etti. Çocuklarıyla deniz sezonunu erkenden açtılar! Bayramda deniz tatili yapmak isteyenlere fırsat...

Meteorolojinin uyarılarının ardından hafta sonu ülke genelinde mevsim normallerinin üzerinde bir sıcaklık yaşandı. Havaların ısınmasıyla aileler, serinlemek için denize koştu. Bayram tatilinde deniz tatili yapmak isteyenlere fırsat!

MUDANYA’DA DENİZ SEZONU AÇILDI

Mudanya’da deniz sezonu erken açıldı

Bursa'nın Mudanya ilçesinde havaların ısınmasıyla birlikte sahillere olan ilgi arttı. Mudanya sahilleri, sıcak hava ve deniz suyuyla birlikte çocuklu ailelerin tercih ettiği noktalardan biri haline geldi.

Son günlerde hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi, deniz suyu sıcaklığını da etkiledi. Bu durumu fırsat bilen Bursalı aileler, çocuklarıyla birlikte Mudanya sahillerine akın etmeye başladılar. Özellikle Mudanya'nın İnciraltı ve Demirhane mevkilerinde çocuklar denize girerken, aileler de güneşin keyfini çıkartıyorlar.

Mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının devam etmesiyle birlikte Mudanya sahillerindeki yoğunluğun artması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN