Bebek katili babayı çocukları yakalattı

Bebek katili babayı çocukları yakalattı

Polise başvuran 3 genç, babalarının 2003 yılında 15 aylık kardeşleri Armağan’ı döve döve öldürdüğünü öne sürdü. Suçlamaları reddeden baba ile annenin çelişkili ifadeleri sonrası dava açıldı.

İstanbul’da 21 yıl önce işlenen vahşi cinayet üç kardeşin itirafları sonrası aydınlandı. İddiaya göre; Hüseyin K. isimli baba, 2003’te, o zaman 15 aylık olan oğlu Armağan’ı evde döve döve öldürdü. Olayı gizlemek için bir arkadaşıyla birlikte bebeği Arnavutköy Mezarlığı’na gömen cani adam, hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam etti.

2016’da vicdan azabına dayanamayan Armağan’ın 3 kardeşi V.K. (25), Ö.K. (23) ve M.K. (21), cinayeti polise ihbar etti. İlk önce suçlamaları reddeden ve polise oğlunun neden öldüğünü bilmediğini anlatan Hüseyin K. savcılıktaki ifadesinde “Hastalıktan öldü. Param yoktu, o yüzden oraya gömdüm” dedi.

Anne Ceyhan K. ise “Bebeğim merdivenlerden düştü. Maddi durumumuz olmadığı için hastaneye götüremedik” dedi. Diğer kardeşler de babalarından sürekli şiddet gördüklerini öne sürdü. Cinayetin işlendiği dönem 3 yaşında olan Ö.K. “Bizi döverken ‘siz ölseniz ne olacak? Şuraya bir çukur kazar, üstünüze iki toprak atarız’ derdi. Annem de teyzem de ses çıkarmadı” şeklinde konuştu.

Savcılık, 27 Ekim 2023’te, baba hakkında müebbet hapis istemiyle dava açtı. İlk duruşma geçtiğimiz günlerde görüldü. Aydın’da yaşayan sanık Hüseyin K. SEGBİS ile duruşmaya katıldı; tiyatro oynandığını ileri sürdü. Mahkeme, duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN