Belediye başkanlığı için aday adayı olan Özge Çamcı'ya destek büyüyor

Belediye başkanlığı için aday adayı olan Özge Çamcı'ya destek büyüyor

CHP'nin Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan Özge Çamcı, ilçedeki eski CHP ilçe başkanları, spor kulübü başkanları ve oda başkanlarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Etkinliğin ardından yaptığı açıklamada aday olma sebeplerini açıklayan Çamcı'ya destek büyüyor. Vatandaşlarla yol boyunca sohbet eden Çamcı, kendisine gösterilen sevgi ve destekten memnun olduğunu belirtti.

Bugün, Cumhuriyet Halk Partisi'nin Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan Özge Çamcı, ilçedeki eski CHP ilçe başkanları, spor kulübü başkanları ve oda başkanlarıyla bir kahvaltı etkinliği düzenledi.

Etkinliğe katılan isimler arasında CHP'nin önceki dönem ilçe başkanları Mehmet Çaylak, Ümit Kaplanseren, Müjdat Gürbüz ve spor kulübü başkanları Ali Şen, İbrahim İmal gibi önemli isimler bulunuyordu. Ayrıca, Elektrik Teknisyenleri Odası Başkanı Haluk Bozali, ADD Gaziosmanpaşa Şubesi eski Başkanı Gündüz Metiner, CHP Gaziosmanpaşa Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Aykut Göncü ve CHP eski Gençlik Kolları Başkanı Aydın Yılmaz da desteklerini dile getirdi.

whatsapp-image-2023-12-03-at-19-17-48.jpeg

Çamcı, yaptığı açıklamada aday olma sebeplerini şu şekilde sıraladı:

"16 senedir Gaziosmanpaşa'nın her mahallesinde, kimsenin ulaşamadığı her siyasi görüşten aileye ulaştığımız için güçlüyüz.

Gaziosmanpaşa'da her mahalleden sayısız öğrenciye umut olduğumuz için güçlüyüz.
Gaziosmanpaşa'daki hemşehri derneklerinden, pazarlık yaparak değil, bizzat onlara dokunarak destek aldığımız için güçlüyüz.

Gaziosmanpaşa halkıyla omuz omuza, onların binlercesinin katılımıyla yüzlerce etkinlik ve çalışma yaptığımız için güçlüyüz.

Gaziosmanpaşa'nın tüm okullarına dokunduğumuz, okul aile birliklerinin gönüllerine girdiğimiz için güçlüyüz.

Gaziosmanpaşa'nın tüm sorunlarına hakim olduğumuz, bunların çözümü üzerinde çalışıp yıllardır projeler ürettiğimiz ve hazırlıklı olduğumuz için güçlüyüz.
Kadın olduğumuz için güçlüyüz.

İnandığımız için güçlüyüz."

whatsapp-image-2023-12-03-at-19-17-49.jpeg

Çamcı, daha sonra engelliler günü nedeniyle Türkiye Sakatlar Derneği Gaziosmanpaşa Şubesi'ni ziyaret ederek, engelli bireylerin sorunlarını dinledi ve çözüm önerilerini paylaştı. Ardından, vatandaşlarla yol boyunca sohbet eden Çamcı, kendisine gösterilen sevgi ve destekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

whatsapp-image-2023-12-03-at-19-17-49-1.jpeg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN