Belediyeye zabıta memuru ve itfaiye eri alınacak! 60 KPSS puanıyla işe alım maratonu başlıyor

Belediyeye zabıta memuru ve itfaiye eri alınacak! 60 KPSS puanıyla işe alım maratonu başlıyor

Günün müjdeli haberi, Bulanık Belediyesi'nin ilan panosunda dikkat çeken bir duyuruyla geldi. İlan, Bulanık Belediyesi'nin, iç yapısındaki personel eksikliğini gidermek adına yeni bir işgücü talep ettiğini bildiriyor...

Bulanık Belediyesi, yayınlanan ilanla birlikte, personel alımı gerçekleştireceği duyurusunu iş arayanlara bildirdi. Bu açıklama, iş arayanlar için bir sevinç kaynağı oldu; çünkü Bulanık Belediyesi, personel alımı sürecini başlatacağını ilan etti. Bu alım süreci, en az 60 KPSS puanına sahip olanlar arasından seçim yapılacak olmasıyla öne çıktı. Bulanık Belediyesi'nin personel alımı yapacağı departmanlar ve işe alım sürecindeki özellik gereklilikleri bu metnin ayrıntıları arasında yer alıyor.

2-019.jpg

HANGİ GÖREVLERE PERSONEL ALACAK?

Peki, Bulanık Belediyesi hangi görevlere personel alacak? Bugünkü duyurusunda, belediye, iş arayanları sevindirecek bir bilgi daha paylaştı. Lisans ve ön lisans mezunları arasından seçim yaparak, KPSS'den en az 60 puan almış yeni personelleri bünyesine katmayı planlıyor. Alacağı yeni personeller için belirlenen pozisyonlar arasında, lisans mezunu 2 zabıta memuru, ön lisans mezunu 1 zabıta memuru ve ön lisans mezunu 4 itfaiye eri bulunuyor.

Bulanık Belediyesi'nin başvuru sürecinin kısa olacağına dikkat çekildi. Personel alımlarının 657 sayılı devlet memuru kanunu gözetilerek yapılacağını belirtti. Adaylar için belirtilen özellikler arasında T.C. vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, görevini yapmayı engelleyecek herhangi bir özrün bulunmaması, 18 yaşını doldurmuş olmak ve sabıka kaydının temiz olması gibi hususlar bulunmaktadır. Ek olarak, erkek adayların boyunun 167 cm, kadın adayların ise 160 cm olması gerekiyor. Ayrıca, 30 yaşını geçmemiş olmaları ve en az B ve C sınıfı ehliyete sahip olmaları gerekiyor.

BAŞVURU TARİHLERİ

Başvuru süreci, 11 Temmuz tarihinde başlayacak ve 14 Temmuz tarihine kadar devam edecek. Adayların bu süre zarfında başvurularını tamamlamaları gerekmektedir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN