Belinde silahla dans edip para dağıtmıştı... Fenomen Aleyna Dalveren gözaltına alındı: Dikkat çeken Dilan Polat detayı

Sosyal medya fenomeni Aleyna Dalveren, lüks bir aracın üzerinde belinde silahla dans ederek para dağıttığı videoyu sosyal medya hesabından paylaşmasının ardından gözaltına alındı. Dalveren'in Dilan Polat ve diğer fenomenlerle yoğun irtibat halinde olduğu öğrenildi.

Dilan ve Engin Polat'ın ardından fenomenlere yönelik başlatılan operasyonlar devam ediyor. Sosyal medya fenomeni Aleyna Dalveren, lüks bir aracın üzerine çıkıp dans ederek para dağıttığı ve belinde taşıdığı silahı otomobilin üzerine koyduğu anların yer aldığı videoyu sosyal medya hesabından paylaştı.

fenomen-aleyna-dalveren-gozalti.jpg

Görüntülerin ardından İstanbul Emniyeti Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri konuyla ilgili inceleme başlatarak Aleyna Dalveren'in Maltepe'deki ikametine operasyon düzenledi.

SAHTE EMNİYET ARAÇ GİRİŞ KARTI ELE GEÇİRİLDİ

Adreste yapılan aramalarda bin 200 dolar, 250 euro, 50 manat, 50 Ukrayna parası, sahte olabileceği değerlendirilen 3 bin dolar ve 50 euro nakit para ile para sayma makinesi, sahte emniyet araç giriş kartı, kelepçe, 2 sahte olabileceği değerlendirilen app plaka ve 2 dijital materyal ele geçirildi.

fenomen-aleyna-dalveren-gozalti-2.jpg

DİLAN POLAT DETAYI

Gözaltına alınan Dalveren ile ilgili yapılan araştırmalarda, şüpheli fenomenin Dilan Polat ve diğer fenomenlerle de yoğun bir iletişim trafiği olduğu belirlendi.

Dalveren'in emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN