Benzin indirimi kapıya dayandı! Araç sahipleri indirim gününü bekliyor... Benzin o günden sonra bu fiyata düşecek!

Benzin indirimi kapıya dayandı! Araç sahipleri indirim gününü bekliyor... Benzin o günden sonra bu fiyata düşecek!

Akaryakıt fiyatlarında yaşanan dalgalanma tüm hızıyla sürüyor. Her geçen gün gündemde yer alan akaryakıt fiyatlarında indirim beklentisi oluştu. Brent petrol varil fiyatında yaşanan düşüş ile birlikte araç sahipleri akaryakıt fiyatlarında araştırma yapmaya başladı. Sektör temsilcileri tarafından tarih ve tutar verildi. Peki ne zaman, ne kadar indirim yapılacak? İşte tüm detaylar...

AKARYAKIT İNDİRİMİ GELİYOR!

Benzin ve motorin fiyatlarında yaşanan dalgalanma mart ayı ile birlikte hız kazandı. Mart ayında sürekli olarak indirim ve zam haberleri ile sürücünün aklını karıştıran benzin ve motorin litre fiyatlarında yeniden değişiklik bekleniyor.

Son günlerde ABD Merkez Bankası tarafından alınan karar ile birlikte banka krizlerinin yaşanması brent petrol varil fiyatında büyük bir düşüş sağladı. Dalgalanan brent petrol varil fiyatı ile birlikte otomobil sürücüleri tarafından indirim beklentisi oluştu.

Küreselde yaşanan olaylardan etkilenen benzin ve motorin fiyatları Rusya - Ukrayna savaşı ve pandemi dönemi ile birlikte uçuşa geçtiği biliniyor. Yaşanan banka krizleri ile birlikte düşüş gösteren brent petrol varil fiyatıyla indirim bekleniyor. Mart ayının başlarında yükselen ortalarında tekrardan düşen akaryakıt fiyatlarında sürekli olarak inişler ve çıkışlar gözlemleniyor.

.jpg

AKARYAKIT FİYATLARINDA İNDİRİM BEKLENTİSİ

Brent petrol varil fiyatının 75 dolara çekilmesiyle birlikte benzin fiyatlarında indirim beklentisi oluştu. Sektör temsilcileri tarafından yapılan açıklamalara göre benzin fiyatlarında salı günü itibariyle 82 kuruşluk indirim bekleniyor.

Benzin fiyatlarında yapılacak olan indirimin yanı sıra motorin fiyatlarında bir indirim beklenmiyor. Motorin fiyatlarında geçtiğimiz günlerde zam geldiği biliniyor. 81 kuruş zam alan motorin otomobil sürücülerini isyan ettirirken benzin fiyatlarında 82 kuruşluk indirim haberi sürücüyü ferahlattı.

İSTANBUL GÜNCEL BENZİN VE MOTORİN FİYAT LİSTESİ

İstanbul Anadolu yakasında bir litre benzin fiyatı: 20,51 TL

İstanbul motorin (mazot) litre fiyatı Anadolu Yakası'nda 20,39 TL

İstanbul LPG litre fiyatı Anadolu Yakası'nda 11,63 TL

İstanbul Avrupa Yakası'nda benzin fiyatı: 20,54 TL

İstanbul motorin Avrupa Yakası'nda 20,45 TL

İstanbul LPG Avrupa Yakası'12,09 TL

ANKARA GÜNCEL BENZİN VE MOTORİN FİYAT LİSTESİ

Ankara Benzin fiyatı: 20,93 TL

Ankara Motorin fiyatı: 20,84 TL

Ankara LPG fiyatı: 12,10 TL

İZMİR GÜNCEL BENZİN VE MOTORİN FİYAT LİSTESİ

İzmir Benzin fiyatı: 20,93 TL

İzmir Motorin fiyatı: 20,98 TL

İzmir LPG fiyatı: 11,88 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN