Benzin ve motorin fiyatlarında indirim var mı? Güncel akaryakıt fiyatları açıklandı... 25 mart benzin ve motorin fiyatları!

Benzin ve motorin fiyatlarında indirim var mı? Güncel akaryakıt fiyatları açıklandı... 25 mart benzin ve motorin fiyatları!

Akaryakıt fiyatlarında yaşanan dalgalanmalar tüm hızıyla devam ediyor. Sürekli olarak gündemde yer alan akaryakıt fiyatları mart ayı ile birlikte büyük dalgalanmalar yaşadı. İndirim gelmeden zam haberleri ortaya çıkan benzin ve motorin fiyatları geçtiğimiz günlerde yeniden güncellendi. Otomobil sürücülerin gündeminde yer alan akaryakıt fiyatlarında son durum mera konusu oldu. İşte tüm detaylar...

AKARYAKIT FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Benzin ve motorin fiyatlarında meydana gelen değişimler ile birlikte güncel fiyat listesini öğrenmek oldukça sıkıntılı bir hal aldı. 2023 yılının mart ayı ile birlikte küresel anlamda olaylar sonucunda brent petrol varil fiyatı dibi gördü. ABD Merkez Bankası (FED) tarafından alınan faiz kararı ile birlikte 3 adet banka iflas ederken brent petrol varil fiyatında düşüş yaşandı.

Olay ile birlikte 2 liradan daha fazla indirime giden motorin geçtiğimiz günlerde yeniden zamlandı. Akaryakıt istasyonuna girmekten korkar olan otomobil sürücüleri yeniden indirim bekliyor.

Ülkemizde yer alan akaryakıt fiyatları brent petrol varil fiyatı ve dolar kuru üzerinden ücretlendiriliyor. Son zamanlarda yaşanan küresel olaylar nedeniyle artan dolar kuru ve brent petrol varil fiyatı ülkemizdeki akaryakıt fiyatlarının dalgalanmasında rol alıyor. Peki benzin ve motorin fiyatlarında indirim olacak mı?

akaryakit.webp

AKARYAKIT FİYATLARINDA İNDİRİM VAR MI?

Benzin ve motorin fiyatlarında yaşanan dalgalanmalar devam ediyor. Son günlerde düşüş yaşayan brent petrol varil fiyatı ile birlikte motorin fiyatlarında üst üste iki gün indirim meydana gelmişti. Motorin fiyatlarında yapılan indirim ise 2 liranın üzerine çıktı. Motorin fiyatlarına ilk gün 1 lira 34 kuruş ikinci gün ise 71 kuruşluk indirim yapılmıştı.

Geçtiğimiz günlerde ise motorin fiyatlarına 81 kuruş tutarında zam geldi. Yapılan indirim üzerine yeniden zam gelen motorin fiyatlarında yükseliş görüldü.

Benzin fiyatlarında ve LPG fiyatlarında henüz bir değişiklik beklenmiyor.

son-dakika-abdden-akaryakit-icin-korkutan-aciklama-fiyatlar-firlayacak-0a9m.webp

İSTANBUL GÜNCEL AKARYAKIT FİYAT LİSTESİ

İstanbul Anadolu Yakası benzin fiyatı: 20,50 TL

İstanbul Anadolu Yakası motorin fiyatı: 20,43 TL

İstanbul Avrupa Yakası benzin fiyatı: 20,54 TL

İstanbul Avrupa Yakası motorin fiyatı: 20,49 TL

ANKARA GÜNCEL AKARYAKIT FİYAT LİSTESİ

Ankara Benzin fiyatı: 20,94 TL

Ankara Motorin fiyatı: 20,89 TL

İZMİR GÜNCEL AKARYAKIT FİYAT LİSTESİ

İzmir Benzin fiyatı: 20,92 TL

İzmir Motorin fiyatı: 20,97 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN