Beren Saat'ten Erdoğan'a: İnanmak istemiyorum

Beren Saat'ten Erdoğan'a: İnanmak istemiyorum

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Sezen Aksu'ya yönelik 'o dili koparırız' sözüne ünlü oyuncu Beren Saat'ten de tepki geldi. Sosyal medya hesabından bir 'Sezen Aksu' paylaşımı yapan Saat, "Halka şiirler okuyup, şarkılar söyleyerek duygusal köprü kurarak seçilen Erdoğan’ın bugün 'Dilini koparırız' demesine inanmak istemiyorum" dedi.

Oyuncu Beren Saat, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ünlü sanatçı Sezen Aksu'yu hedef alarak sarf ettiği "Hz. Adem efendimize kimsenin dili uzanamaz; o dilleri yer geldiğinde koparmak bizim görevimizdir" sözlerini eleştirdi. Saat, "Halka şiirler okuyup, şarkılar söyleyerek duygusal köprü kurarak seçilen Erdoğan’ın bugün 'Dilini koparırız' demesine inanmak istemiyorum" dedi.

'O DİZİDE RECEP TAYYİP ADLI ŞİİR OKUYAN BİR GENÇ VARDI'

Saat Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, "Hatırla Sevgili dizisinde oynadığımızda hepimiz çok gençtik ve o dizide Recep Tayyip adlı genç iyi şiir okumasıyla öne çıkan bölümlük karakterdi hikâyemizde. Ben siyaset kadar edebiyat sevdalısı olduğunu düşünürdüm bugüne kadar. Canımız Sezen Aksu’yu susturmanın hepimizin ezbere eşlik edeceği yüzlerce şarkısını, sonraki kuşaklara aktarmamıza engel olamayacağını çok iyi bildiğini tahmin ediyorum. Seni seviyoruz Sezen" ifadesini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (9)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
9 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN