Bildiğiniz zamları unutun! Şimdiden önlemini alan kazanır... Hepsine birden zam geliyor

Bildiğiniz zamları unutun! Şimdiden önlemini alan kazanır... Hepsine birden zam geliyor

Türkiye'de yeni bir gün yeni bir zam duyuruldu. Dünya üzerinde yaşanan ekonomik krizden etkilenen Türkiye'de zamlar peş peşe gelmeye devam ediyor. Vatandaşın geçim sıkıntısı çektiği günlerde, yeni gelen zam haberleri yüzleri soldurdu. Daha önceki gelen zamlara bir yenisi daha eklendi. İşte tüm detaylar...

2023 yılında zam furyası devam ediyor. Türkiye'de yaşanan ekonomik sorunlar vatandaşların bütçesini zorluyor. Sürekli hale gelen zamlar vatandaşın belini bükerken, güne zam haberiyle uyanan vatandaş isyan etti. Yakın zamanda gelen zamlara bir yenisi daha eklendi.

1 EKİM İTİBARİYLE ZAM GEÇERLİ OLACAK

Yılın ikinci yarısından itibaren alınan kararlar ülke genelinde tüm fiyatları etkiliyor. Asgari ücret, emekli maaşı ve memur maaşına gelen zamların ardından uçuşa geçen enflasyon ve hayat pahalılığı, hayatın her yerinde karşımıza çıkıyor.

Market ürünlerinden, su, elektrik ve doğalgaz gibi daha birçok alanda zam yapıldı. Son paylaşılan zam haberi ile birlikte, sanayi ve ticarethane abonelerinin kullandığı elektrik fiyatlarına zam geldi. Fiyatlara uygulanan zamlar 1 Ekim tarihinden itibaren, sanayi ve ticarethane elektrik tarifeleri güncellenecek.

dogalgaz-ve-elektrikte-ekim-tarifeleri-degismedi-k30l.webp

ELEKTRİK TARİFESİ GÜNCELLENİYOR

Ekim ayı ile birlikte geçerli olacak elektrik zammının yüzde 20 olacağı duyuruldu. Sektör kaynakları tarafından paylaşılan bilgiler ile birlikte, konut abonelerinde zam beklenmiyor.

Konut aboneleri için, 100 kwh elektrik tüketimi için fatura bedeli 150 TL olarak aynı şekilde kalacağı ifade edildi. Sanayi ve ticarethane aboneleri için geçerli olacak zam oranı ise yüzde 20 olarak belirlendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN