Bim Nisan'ın ilk Haftasında Patlattı Bombayı! İhtiyacı Olanlar Bim'e Koşsun Bu Fırsat Kaçmaz

Bim Nisan'ın ilk Haftasında Patlattı Bombayı! İhtiyacı Olanlar Bim'e Koşsun Bu Fırsat Kaçmaz

Bim Nisan ayının ilk haftasında birbirinden farklı indirimli aktüel ürünlerle geliyor. 1 Nisan yeni kataloğunu yayınlayan Bim, reyonlardaki kampanyalı ürünleri alışveriş severler ile buluşturuyor. Nisan ayının ilk indirimli haftasında bir çok göz kamaştıracak ürünlerle karşı karşıya geliyoruz. Peki Bim'in 1 Nisan kataloğunda neler var? Bim'in hangi ürünleri indirimli? gibi sorularınızın cevaplarını haberimizde paylaşıyoruz.

Bim'in Nisanın ilk haftasında yayınladığı katalog bu fırsatlar kaçmaz derdirtiyor. Bir çok indirimli aktüel ürünü raflarına getiren Bim, çocuklarınızı bu hafta çok mutlu edecek. Aynı zamanda ankastre set, mutfak eşyaları, giyim tekstil, teknoloji gibi birbirinden farklı kampanyalı ürünü sizlerle buluşturacak.

3 farklı televizyon seçeneği, üçlü ankastre set, el blenderi, tost makinesi, çay makinesi gibi sayamadığımız bir çok ürünle beraber yeni kataloğunu yayınlayan Bim, bu hafta alışveriş seveler tarafından merakla bekleniyor. Peki bu hafta Bim'in yeni kataloğunda hangi ürünler yer alıyor? Bim'in indirimli ürünleri neler? İşte detaylar...

ÜÇLÜ ANKASTRE SET BU HAFTA BİM'DE

Bim'in ilk haftasında yayınlanan kataloğun ilk ürününden başlayalım 650 m3/h motor gücü, 3 kademeli hız, led aydınlatma, Davlumbaz, gaz emniyet sistemi, otomatik çakmaklı, 18mm temperli cam, LPG dönüşüme uygun, Ocak, 3 pişirme fonksiyonu, zaman ayarlı, tel ızgara, led aydınlatma, 2 adet pişirme tepsisi, Fırın, Beyaz Cam Ankastre Set 2999 TL fiyatıyla Bim'in raflarında yerini alıyor.

MUTFAK ALETLERİNDE İLK HAFTA KAMPANYASI

Nisan ayının ilk haftasına özel mutfak aletlerinde indirim yapan Bim, müşterilerini yine mutlu etmeyi başarıyor. 4 dilim kapasiteli yapışmaz kaplamalı döküm plaka, kilitle ve ısımaz tutma kolu, dikey saklama, Tost Makinesi 259 TL, yüksek sıcaklığa dayanıklı cam, çıkarılabilir paslanmaz filtre, 360 derece dönebilen taban, led ışıklı güç göstergesi, Cam Çay Makinesi 399 TL, 1500 watt motor, ergonomik tasarım, paslanmaz çelik 4 bıçaklı blender, Fakir El Blenderi 199 TL fiyatlarıyla indirimli olarak satışa sunulacak.

BEBEĞİNİZ VARSA BU FIRSAT KAÇMAZ!

Bim 1 Nisan'da bir çok bebek ürünüyle karşımıza çıkıyor. Bebeğiniz vasa bu fırsaz kaçmaz diyoruz, Nevresim: 100cm x 150cm, Çarşaf: 110 cm x 160cm, Yasık kılıfı: 35 x 45 2 adet flaplı, Bebek Nevresim Takımı 89 TL, Lüks Minderli Mama Sandalyesi 169 TL, Bebek Kanguru 99 TL, Anne Yanı Bebek Yatağı 79,90 TL, Ana Kucağı, 219 TL, Katlanabilir Bebek Küveti, 179 TL, Bebek Küvet Filesi 16,90 TL, Omuz Müslin Bezi 19,90 TL, Nakışlı Bebek Pikesi 37,90 TL, Keçe Oyuncak Sepeti 39,90 TL fiyatlarıyla birbirinden farklı bebek ürünleri Bim'in ilk haftasında yer alacak.

bimkatalog3.jpg

bimkatalog1-001.jpg

bimkatalog2-001.jpg


Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN