Bir cana daha umut olabilmek için hep bir ağızdan bağırdılar: Sesimi duyan var mı?

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremde arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Zamanla yarışın olduğu afet bölgesinde kurtarma ekipleri bir cana daha umut olabilmek için hep bir ağızdan “Sesimi duyan var mı?” diye bağırdı. O anlar kameralar tarafından kaydedildi.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7'lik depremin ardından birçok bina enkaza dönüştü. Enkazlarda arama kurtarma çalışmalarına devam eden ekipler, bir cana daha umut olabilmek için bütün gücüyle çalışıyor.

Çökmüş bir apartmanın enkazının etrafında toplanan ve zamanla yarışan kurtarma ekipleri, bir arkadaşlarının komutuyla hep bir ağızdan “Sesimi duyan var mı?” diye bağırdı. O anlar tarafından cep kamerasına yansıdı.

Videoda derin bir sessizliğin hakim olduğu ve ekiplerin en ufak bir fısıltıyı duyabilmek için kulak kesildiği görülüyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN