Bir günde iki kadın cinayeti! Hasret, eski sevgilisi tarafından katledildi

Bir günde iki kadın cinayeti! Hasret, eski sevgilisi tarafından katledildi

Türkiye'de sadece bugün 2 kadın öldürüldü. Kocaeli'nde eşi tarafından silahla vurularak katledilen Nimet Taşkın'ın ardından bir acı haber de Muğla'dan geldi. Köyceğiz ilçesinde, evinin balkonunda av tüfeğiyle vurulan Hasret Çakır, hayatını kaybetti. Güvenlik kamerası görüntülerinden tespit edilen cinayet şüphelisi eski sevgili Murat B. gözaltına alındı.

Kadına yönelik şiddet ve cinayetlerin sonu gelmiyor... Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu nisan ayı kadın cinayetlerine ilişkin verileri paylaştı. Nisan ayı verilerine göre ülkemizde nisan ayında 21 kadın katledildi, 23 kadın ise şüpheli şekilde ölü bulundu.

Sadece bugün Kocaeli'de ve Muğla'da iki kadın öldürüldü. Gölcük ilçesinde eşi emekli astsubay Mevlüt Taşkın tarafından silahla vurulan 65 yaşındaki Nimet Taşkın, 3 gün sonra yaşam mücadelesini kaybetti. Aynı silahla intihara kalkışan Taşkın’ın ise tedavisinin sürdüğü bildirildi.

BALKONUNDA KATLEDİLDİ

Bir diğer kadın cinayeti Muğla'da gerçekleşti. Köyceğiz'in Yangı Mahallesi'nde meydana gelen olayda, dün saat 22.30 sıralarında silah sesi duyan çevredekiler, Hasret Çakır'ı tek katlı evinin balkonunda hareketsiz buldu. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbarın ardından adrese jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

hasret.jpg

Çakır, sağlık ekibinin yaptığı ilk müdahalenin ardından kaldırıldığı Köyceğiz Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.

SUÇ ALETİ İLE YAKALANDI

Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ile Köyceğiz İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, olay sonrası çalışma başlattı. Çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen ekipler, Çakır'ın 'eski sevgilisi' Murat Bozkurt tarafından vurulduğunu belirledi. Olayın ardından otomobille Bodrum ilçesine kaçtığı tespit edilen Murat B. suç aleti ile yakalanıp, gözaltına alındı.

Murat B., jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN