Bizim Toptan'dan ramazan kampanyası

Bizim Toptan'dan ramazan kampanyası

Türkiye'nin önde gelen toptan marketlerinden biri olan Bizim Toptan, Ramazan ayını karşılamak için müşterilerine özel kampanyalar sunuyor. 'Hoş Geldin Ramazan' temasıyla başlatılan kampanya kapsamında, 9 Nisan tarihine kadar geçerli olacak şekilde bin lira ve üzeri alışveriş yapan yeni bireysel müşterilere 2 litrelik ayçiçek yağı hediye edilecek.

Bizim Toptan, Ramazan ayını müşterileriyle birlikte daha anlamlı kılmayı hedefliyor. Bizim Toptan CEO'su Hüseyin Balcı yaptığı açıklamada, "Ramazan ayını Ramazan’a Hoş Geldik kampanyamız, uygun fiyatlarımız ve özel hediyelerimizle en güzel şekilde karşılıyoruz. Özellikle Ülker Bizim Topraklardan, Ömür, Aytaç Kahvaltılık ürünleri, Besler, Obaçay gibi tüm Türkiye’de tüketilen, nitelik ve lezzetleriyle öne çıkan öz markalı ürünlerimiz ve ucuz fiyatlarımızla müşterilerimizin sofralarındaki bereketi artırmak istiyoruz" dedi.

Ramazan ayı boyunca devam edecek kampanyalarla müşterilerine ekonomik ve lezzetli seçenekler sunan Bizim Toptan, aynı zamanda sürdürülebilirlik konusunda da önemli adımlar atıyor.

yeni-proje-1-001.jpg

"Sıfır Atık Mutfak" konseptiyle Bizim Toptan şeflerinden iftar ve sahur için pratik yemek tariflerinin yer aldığı videolar, israfın önlenmesine ve gıda ömrünün uzatılmasına destek olacak şekilde hazırlanıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN