Bolu'da korkunç olay: Yabancı uyruklu şahıslar kendisine sigara vermeyen gencin kulağını kesti

Bolu'da korkunç olay: Yabancı uyruklu şahıslar kendisine sigara vermeyen gencin kulağını kesti

Bolu'da korkunç bir olay yaşandı. Akşam saatlerinde dışarı çıkan Uğur A., 4 kişilik yabancı uyruklu grup tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Kendisinden sigara isteyen saldırganlarla tartışma yaşayan Uğur A.'nın arbede sırasında kulağı kesildi. Yaşananların ardından Uğur A. kekeme kaldığını söyledi.

Bolu'da kendisinden sigara isteyen 4 kişilik yabancı uyruklu grupla tartışan Uğur A. isimli genç, yaşanan tartışma sonrası kulağından oldu. Şahıslar Uğur A.'ya saldırarak kulağını kesti. Uğur A. kekeme kaldığını söyledi.

SİGARA ALAMAYINCA KULAĞINI KESTİLER

Yaşananları anlatan Uğur A. "Sanık olay akşamı yanında 3-4 arkadaşı ile yanıma geldi. Benden bir şey istediler ama ne istediklerini o an anlayamadım. Sonradan sigara isteğini anladım ve vermeyince cebinden bıçak çıkartarak sağ kulağımın arka kısmından kesti" dedi.

Olayın yaşandığı gün karakola giderek saldırganlar hakkında şikayette bulunan genç, kendisine saldıran Irak uyruklu Muhyeddin Elmuhammed'den şikayetçi oldu.

BERAATİMİ İSTİYORUM

Iraklı Muhyeddin Elmuhammed ise tutuksuz yargılandığı 1. Bolu Ağır Ceza Mahkemesinde kendisine yöneltilen "gece vakti silahla yağma" suçlamasını reddetti. Saldırıya uğradığını söyleyen Uğur A.'yı tanımadığını öne süren Muhyeddin Elmuhhammed, "Ben tavuk işletmesinde çalışıyorum. Geceleri çalışır sabahları yatan kişiyim. Benden şikayetçi olan kişiyi de ilk defa duruşmada görüyorum. Aynı mahallede oturduğumuzu bile bilmiyordum. Suçsuzum beraatımı istiyorum" dedi.

OLAY SONRASI KEKEME KALDI

Olay günü yaşadıkları ile dehşete kapıldığını dile getiren Uğur A. , psikolojisinin bozulduğunu ve olay sonrası travma sebebiyle konuşma bozukluğu yaşamaya başlaması nedeniyle tedavisinin sürdüğünü belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN