Borsa altın dolar Euro için kritik viraj! İslam Memiş hayati uyarıyı yaptı: Son fırsat

Borsa altın dolar Euro için kritik viraj! İslam Memiş hayati uyarıyı yaptı: Son fırsat

Türkiye Merkez Bankası ( TCMB) Haziran ayını faiz kararını açıklayacak. Gözler aşınacak olan kararın piyasaları nasıl etkileyeceğine döndü. Elinde dolar altın Euro ve borsada hissesi olanlar için son uyarı yapıldı. Dakikalar kaldı! Son tren…

Merkez Bankası faiz kararı merakla beklenirken piyasalarda fiyatlanmaya başladı. Faiz artışı yapacağı konuşulurken, Merkez Bankası’nın alacağı faiz kararının piyasaları nasıl etkileyeceği de araştırılmaya başlandı. İslam Memiş’ten ise kararın açıklanmasına dakikalar kala flaş bir paylaşım yaptı. Her şey için geç olabilir! Elinizi çabuk tutun

img-2481.jpeg

İSLAM MEMİŞ’TEN SON UYARI!

Yeni kabinenin açıklanmasıyla Mehmet Şimşek Ekonomi Bakanı olarak atanmıştı. Merkez Bankası’nın uyguladığı faiz düşürme kararının değişeceği ön görülüyor. Haziran ayı faiz kararını açıklayacak olan Merkez Bankası merakla beklenmeye başladı. Elinde dolar altın Euro olanlar için İslam Memiş’ten son alım uyarısı geldi.

img-2698.jpeg

ALTIN DOLAR EURO İÇİN SON FIRSAT

Merkez Bankası faiz kararına dakikalar kala İslam Memiş’ten son uyarı geldi. Altın dolar Euro borsa için son alım fırsatı diyerek “25 dk sonra açıklanacak faiz kararından sonra borsa, döviz, altın ve gümüş fiyatları alım fırsatı vereceğini öngörüyorum.
Ancak KALICI OLMAYACAĞINI, SON FIRSAT SUNACAĞINI, BUGÜNÜN DE SON FIRSAT OLDUĞUNU düşünüyorum.

“Almadım, işim vardı, geç kaldım” diyenler mutlaka olacaktır.
Onlara yapılacak bir şey yok.“ ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN