Borç tartışması! Sevgilisine tokat atan arkadaşını öldürdü

Borç tartışması! Sevgilisine tokat atan arkadaşını öldürdü

Antalya'da kan donduran bir olay yaşandı. Alper Aldemir, iddiaya göre evinde misafir ettiği arkadaşı Kadir İ.'ye ve sevgilisine verdiği 4 bin TL'lik borcu alamayınca çıkan tartışmada tabancayla vurularak hayatını kaybetti. Olayla ilgili şüpheli sevgililer ve bir taksi sürücüsü gözaltına alındı.

Antalya'da yaşayan Alper Aldemir, iddiaya göre bir hafta önce arkadaşı Kadir İ.'ye 4 bin lira borç verdi. Belirlenen süre içerisinde borcu geri alamayan Aldemir, Hatice Ç.'nin cüzdanına el koyarak borçlarını ödediklerini zaman geri vereceğini söyledi.

GENÇ KADINA TOKAT ATTI

Kadir İ. ve Hatice Ç. cüzdanı geri almak için dün akşam Aldemir'in evine gitti. Eve tek çıkan Hatice Ç. Aldemir ile tartışmaya başladı. Aldemir'in Hatice Ç'ye tokat attığını gören Kadir İ. elindeki tabancayla Aldemir'i karın bölgesinden vurdu.

Sevgili çift daha sonra geldikleri taksi ile olay yerinden uzaklaştı. Ağır yaralanan Aldemir kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

ÇOK SAYIDA SUÇ KAYITLARI VAR

Cinayet büro ekipleri sevgilileri 25 dakika içerisinde buldu. Yapılan sorguda Kadir İ. uyuşturucu ticareti ve imalatı yapmaktan, Hatice Ç.'nin ise farklı suçlardan çok sayıda suç kaydı olduğu öğrenildi. Şüpheliler gözaltına alındı. Soruşturma devam ediyor.

borc-tartismasinda-kursun-yagdirdi-sevgilisine-17349342-5365-m.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN