Borcu olanlar artık rahat uyusun! O banka tüm borçları kapatıyor, sadece bir şartı var

Borcu olanlar artık rahat uyusun! O banka tüm borçları kapatıyor, sadece bir şartı var

Borcu olanlar müjde! Borcunuzu kapatacağınız gün geldi! Bu banka resmen borcunuzu kapatmak istiyor! Borcu olanlar artık rahat uyusun! Borçsuz bir sabaha uyanacaksınız! O banka tüm borçları kapatıyor! Sadece bir şartı var...

İş Bankası, müşterilerine finansal sıkıntılarına karşı büyük bir destek sunmaya devam ediyor. Son duyurusuyla birlikte, borç kapatma kredisi kampanyasını başlattığını açıkladı. Bu kampanya, kredi veya kredi kartı borcu olan ve ödeme sıkıntısı yaşayan müşterilere çekici bir çözüm sunma amacı taşıyor.

36 AYA VARAN VADE SEÇENEKLERİ

is-bankasi-2022-ilk-ceyrek-kar-avrasyayatirim.jpg

Detaylara göre, İş Bankası'nın borç kapatma kredisi başvurusu yaparak müşterilere sunduğu en büyük avantajlardan biri, ödeme süresinin uzunluğu. Müşteriler, 36 aya kadar vade seçeneği ile borçlarını taksitlendirebilecekler. Bu, finansal yüklerini hafifletmek isteyenler için büyük bir rahatlama kaynağı olabilir.

Kampanya, vatandaşların kara listeye girmemelerine de yardımcı olmayı amaçlıyor.

FAİZ ORANLARI NASIL OLACAK?

Borç kapatma kredisi için faiz oranları henüz belirtilmemiş olsa da, İş Bankası'nın aylık %1.60 faiz oranıyla ihtiyaç kredisi sunacağı açıklandı.

BAŞVURU İŞLEMLERİ

Başvuru işlemleri oldukça basit. İş Bankası müşterileri, resmi web sitesi veya müşteri hizmetleri aracılığıyla daha fazla bilgi alabilir ve başvurularını hızlıca tamamlayabilirler. Gerekli evraklarınızı ibraz ettikten sonra kredi başvurunuz hızla değerlendirilir ve onaylanabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN