Borunun ucu ummadıkları bir yere çıktı! Kafalarını uzatınca öyle bir şey gördüler ki...

Borunun ucu ummadıkları bir yere çıktı! Kafalarını uzatınca öyle bir şey gördüler ki...

Kilis'te meydana gelen bir olay akıllara durgunluk verdi. Sulama borularının içine saklanan göçmenler çıktıklarında hayatının şokunu yaşadı. Borunun ucu ummadıkları bir yere çıktı! Kafalarını uzatınca öyle bir şey gördüler ki... Görenler şaşıp kaldı! Apar topar jandarma tarafından yakalandılar. İşte detaylar haberimizde...

Türkiye'ye yasa dışı yollarla giriş yapmaya çalışan göçmenlerin son yaptıkları herkesi şoke etti. Kilis'te meydana gelen olay akıllara durgunluk verdi. 3 düzensiz göçmen saklandıkları su borularından çıktıkları gibi kendilerini ele verdi. Borunun ucu ummadıkları bir yere çıktı! Kafalarını uzatınca öyle bir şey gördüler ki geri bile kaçamadılar.

BORUNUN UCU UMMDAIKLARI BİR YERE ÇIKTI

Kilis'in Çıldıroba köyü yakınlarında, ülkeye yasa dışı yollarla giriş yaptıkları tespit edilen A.B, O.Y. ve M.Y, sulama sisteminde kullanılmak üzere döşenen boruların içine saklanmış vaziyette yakalandı. Göçmenlerin kullandıkları yol ise herkesi şaşkına çevirdi.

hghggh-2023-10-03t132813-114.jpg

KAFALARINI ÇIKARDIKLARI GİBİ YAKAYI ELE VERDİLER

Borudan kafalarını uzatan kaçak göçmenler jandarma ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı. Yakalanan düzensiz göçmenler, sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN