Böyle bir şeyi ne gördüğünüz ne de izlediniz! Karayolunda zürafa uzunluğunda yılan çıktı! Görenlerin dili tutuldu

Böyle bir şeyi ne gördüğünüz ne de izlediniz! Karayolunda zürafa uzunluğunda yılan çıktı! Görenlerin dili tutuldu

Yılanların ne kadar korkunç canlılar olduğu herkes tarafından bilinmekte. Dünya genelinde halen yılan türleri keşfedilirken gelen son görüntüler herkesi şoke etti. Otoyolun kenarında çıkan dev yılan tüyleri diken diken etti. Böyle bir şeyi ne gördüğünüz ne de izlediniz! Zürafa uzunluğundaki yılan ağızları açık bıraktı. İşte gece rüyalarınıza girecek olan o yılan...

Bir sivil toplum örgütü tarafından toplanan ölü yılanlar bu sefer bilim dünyasını şaşkına çevirdi. Birleşik Krallık'ın Galler kırsalında ölü olarak bulunan 5,2 metre uzunluğundaki dev yılan görenleri şaşkına çevirdi. Bilim adamları hemen bu durumu araştırmaya başladı.

ZÜRAFA BOYUTUNDA! GÖRENLERİN DİLLERİ TUTULDU

Bulunan yılan hem bilim adamlarını hem de görenleri şaşkına çevirdi. Sivil toplum kuruluşu üyelerinden Keith Hogben, bunun 25 yıldır uğraşmak zorunda kaldığı en kötü vakalardan biri olduğunu söyledi.

yeni-proje-2024-03-15t114250-394.jpg

Hogben konuşmasına şöyle devam etti:

"Yılanların uzunlukları 1 ft ile 17 ft arasında değişiyordu ve hepsi çeşitli çürüme aşamalarındaydı. Yılanların yanında dört ölü beyaz tavuk da bulundu. Büyük ihtimalle daha büyük yılanlar için yiyecek olduklarına inanıyorum. Bunun 25 yıldır uğraştığım en kötü şeylerden biri olduğunu dürüstçe söyleyebilirim. Bu zavallı yılanların bir süredir acı çekiyor olabileceğini düşünmek çok üzücü. Onları bulan kişi için çok kötü olmuş olmalı."

NEDEN ÖLDÜĞÜ MERAK KONUSU OLDU

Bu kadar büyük bir yılanın ölme nedeni ise merak konusu oldu. Hogben, yılanın otopside inceleneceğini belirtti. Ayrıca nereden geldiklerini bulmaya yönelik soruşturmalar da yürütülüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN