Bu altın modelini alan ayda 9 bin lira kar ediyor! Ne gram ne çeyrek

Bu altın modelini alan ayda 9 bin lira kar ediyor! Ne gram ne çeyrek

Altın piyasasındaki hareketlilik, seçim dönemine ve düğün sezonuna girilirken hız kesmeden devam ediyor. Yatırımcılara ve “yastık altı” altın sahiplerine yönelik uyarıların ardı arkası kesilmezken, kuyumcuların önerisiyle dikkatleri üzerine çeken bir altın modeli son bir ayda yatırımcısına 8 bin 400 TL kazanç sağladı.

Gram altın ve çeyrek altın fiyatları genellikle piyasaların odağında yer alırken, neredeyse unutulmaya yüz tutmuş bir altın modeli, son bir ayda yatırımcısına ciddi bir kazanç elde ettirdi. Darphane tarafından yoğun talepler karşılanamaz hale gelirken, bu model olan Reşat Beşibiryerde altına olan ilgi giderek arttı..

img-4406.jpeg

Altın fiyatlarının her ay yeni bir rekor kırmasıyla birlikte, çeyrek altın fiyatları 4 bin TL sınırını aşarken, gram altın fiyatları da 2.300 TL seviyelerine doğru yükselişe geçti. Bu yükseliş, yatırımcıların altına olan ilgisini daha da artırırken, özellikle Reşat altına talep büyük oranda artış gösterdi.

Kuyumcular, Reşat altın almak isteyenlerin 76 bin TL ödemeye hazır olduğunu belirtiyor. 19 Şubat tarihinde 67 bin 997 TL olan Reşat Altın fiyatı, 19 Mart’ta 8 bin 400 TL’lik bir artışla 76 bin 400 TL’ye yükseldi. Bu durum, altın yatırımcıları için önemli bir kazanç fırsatı olarak öne çıkıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN