Bu fırsat kaçmaz! O ülke Türkiye'den 3 bin euro maaşla işçi alacak: Pasaport sorunu da yok

Bu fırsat kaçmaz! O ülke Türkiye'den 3 bin euro maaşla işçi alacak: Pasaport sorunu da yok

O ülkeden Türkiye’ye büyük müjde. 3 bin Euro maaşla işçi alacak olan ülke üstelik işçiler için şartları da yumuşattı. İşte, Türklere açılan yeni iş kapısının detayları…

Fransa’da haftalardır süren çiftçi protestosunun etkileri de gün geçtikçe artıyor. Buna karşı bir çözüm üretmek isteyen yetkililer ise çareyi yurt dışından mevsimlik işçi almakta buldu.

MEVSİMLİK İŞÇİ ALIMLARINDA ÇALIŞMALAR HIZLANDI

Avrupa’nın iş gücünden şikayetçi olan tarım işçileri, artık kazanamadıklarını söyleyerek, tarım faaliyetlerinde çalıştıracak eleman bulamadıklarından yakınıyor. Öyle ki domates üretimi yapan Fransa buna rağmen Türkiye’den de domates ithalatı gerçekleştiriyor ve bu ülkenin tarımdaki durumunu ortaya koyuyor.

Fransa şimdi ise mevsimlik işçi almak için kolları sıvadı. NOW’da yer alan habere göre, Türkiye’nin de içinde bulunduğu proje kapsamında ülke, ayda 3 bin Euro (101.361 TL) maaş ile işçi almayı planlıyor.

fransa-isci-alimi-1.jpg

Fransız Ulusal Meclisi Milletvekili Mohamed Laqhila, yaptığı açıklamada detayları şöyle anlattı:

"Onların Fransa'ya gelmesini kolaylaştırmak için mevsimlik sözleşmeler yapmayı planlıyoruz"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN