Bu illere girdap gibi geliyor! Edirne, Tekirdağ, Kırklareli, İstanbul... Bu felaketi kimse önlemeyecek, resmen kıyamet kopuyor

Bu illere girdap gibi geliyor! Edirne, Tekirdağ, Kırklareli, İstanbul... Bu felaketi kimse önlemeyecek, resmen kıyamet kopuyor

Son dakika haberi... Eylül ayı ile birlikte etkili olan yağışlar tüm yurtta etkisini göstermeye devam ediyor. Sağanak yağışlar sele dönüşürken vatandaşlar 'Bugün hava durumu nasıl? Hangi bölgelerde yağışlar bekleniyor?' sorularını araştırmaya başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika olarak uyardı. Bu illere girdap gibi geliyor! Edirne, Tekirdağ, Kırklareli, İstanbul'da oturanlar dikkat. Resmen kıyamet kopacak, hemen önleminizi alın.

Libya'da meydana gelen kasırga felaketi sonrası gözler Türkiye'ye çevrilmiş durumda. Günlük hava durumu tahminleri vatandaşlar tarafından merakla takip edilirken 'Bugün hava durumu nasıl? Hangi bölgelerde yağış bekleniyor? İstanbul'a yağışlar gelecek mi?' soruları merak konusu oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika olarak uyardı. Edirne, Tekirdağ, Kırklareli ve İstanbul'da oturanlar dikkat. Kahverengi bir uyarı yapıldı. Bu illere girdap gibi geliyor! O tarihte resmen kıyamet kopacak. İşte son dakika hava durumu haberinin detayları...

METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SON DAKİKA OLARAK UYARDI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: yurdun kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyılarının iç kesimleri, Ordu'nun iç kesimleri, Ağrı'nın güney, Van'ın kuzey ve doğu ilçeleri yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

gfggf-27.jpg

Batı ve Güney kıyılarımızda mevsim normallerinin 2-4 derece üzerinde, doğu kesimlerde normallerinin 1-3 derece altında, diğer yerlerde normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

BU İLLERDE YAŞAYANLAR DİKKAT! RESMEN KIYAMET KOPACAK

Vatandaşlar uzmanlardan gelen uyarıları yakından takip ederken meteorolojik kaynaklardan yeni bir uyarı geldi. Edirne, Tekirdağ, Kırklareli ile Marmara bölgesindeki illerimizden İstanbul için kahverengi kuraklık alarmı verildi. Hava Forum tarafından konu hakkında yapılan paylaşımda ise şu ifadelere yer verildi:

"Son 120 güne baktığımızda Trakya ve İstanbul alarm vermiş. Üzerine bir kuraklık daha Trakye ve İstanbul kaldıramaz..."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN