Bu kahveleri içenler kendine yeni pankreas bulsun! Doç. Dr. Muhammed Keskin’den korkutan uyarı

Bu kahveleri içenler kendine yeni pankreas bulsun! Doç. Dr. Muhammed Keskin’den korkutan uyarı

Kahve severler bu haberi duyduktan sonra kahve içmeyi bırakacak. Doç. Dr. Muhammed Keskin herkesi korkutan o uyarıyı yaptı. Onu içen kendine pankreas aramaya başlasın. İşte Doç. Dr. Muhammed Keskin’in o açıklamaları…

Sağlık açısından yararlı olduğu bilinen kahvenin piyasada pek çok farklı çeşidi yer alırken uzman isimler faydadan çok zarar almayın diyerek sık sık uyarılarda bulunuyor. Doç. Dr. Muhammed Keskin, sosyal medya hesabı X üzerinden yaptığı bir paylaşım ile birlikte korkutan haberi duyurdu. Bu haberi duyan kahve severler bunu duyduktan sonra kahveyi mi bıraksam yoksa pankreasımı mı? diye düşünecek. İşte Doç. Dr. Muhammed Keskin’in o açıklamaları…

TÜKETTİĞİNİZDE PİŞMAN OLACAKSINIZ

Son dönemde yiyecekler arasında gerçekleştirilen seçim akımı bu kez de birçok çeşidi bulunan kahveleri gündeme getirdi. TikTok üzerinde kahveler arasında yaptığı seçimi paylaşan bir kullanıcının videosunu hesabında paylaşan Doç. Dr. Keskin, korkutan açıklamalarda bulundu. Türk kahvesi haricinde diğer kahve türlerini sürekli tüketenler tükettiğine pişman olacak. Doç. Dr. Keskin, Türk kahvesi haricindeki kahve tüketimi yapanların kendisine yeni pankreas bulması gerektiğini ifade etti.

kahve-cesidi.jpg

Kahvenin fazlası vücuda zarar sağlarken paketli ve içinde farklı katkı maddeleri bulunan kahvelerin pankreasa zarar verdiğini belirten Keskin, ileride pankreasın iflas edeceğini belirterek bu tür kahvelerin tüketilmemesi konusunda uyarılarda bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN