Bu marketlerde et fiyatları dip seviyeye sabitlendi! Ramazan boyunca geçerli, market market liste yayınlandı

Bu marketlerde et fiyatları dip seviyeye sabitlendi! Ramazan boyunca geçerli, market market liste yayınlandı

Kırmızı et fiyatlarında yaşanan fahiş artış, orta ve alt gelirli vatandaşları et yiyemez duruma getirdi. Ramazan ayına özel olarak İstanbul ve Ankara'daki bazı marketlerde kırmızı et fiyatları sabitlenerek en alt limite çekildi. İşte, ucuz et satan marketler listesi...

Ankara ve İstanbul'da Et ve Süt Kurumu (ESK) ile yapılan işbirliği kapsamında Ramazan ayı boyunca kırmızı et fiyatları sabitlendi.

Bu dönemde İstanbul'da dana kıymanın kilogram fiyatı 314 TL'den, dana kuşbaşının kilogram fiyatı ise 344 TL'den satışa sunulacak. Ankara'da ise kıyma ve kuşbaşının kilogramı 324 TL'den satılacak.

ANKARA VE İSTANBUL'DA EN UCUZ ET NEREDE?

İstanbul PERDER Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Güzeldere, ESK ile yapmış oldukları protokol kapsamında, Ramazan ayı boyunca dana kıymanın ve dana kuşbaşının fiyatlarını sabitleyeceklerini belirterek şunları söyledi:

"Protokol çerçevesinde ramazan ayı boyunca dana kıymanın kilogram fiyatını 314 liradan, dana kuşbaşının kilogram fiyatını ise 344 liradan satışa sunmaya devam edeceğiz. Yerel perakende olarak üye zincir marketlerimizle ramazan ayının bereketini sofralara taşımaya kararlıyız ve ramazan fırsatçılarına göz açtırmayacağız."

RAMAZAN'DA HANGİ MARKETLERDE ET FİYTATLARI SABİTLENDİ?

Faruk Güzeldere, İstanbul'da kampanyaya katılan üye marketleri şöyle sıraladı:

Hakmar

Happy Center

Kim Market

Gökkuşağı Market

Onur Market

Biçen Market

Mopaş Market

Özkuruşlar Market

Sarıyer Market

Snowy Ulu Kardeşler

Örnek Market

Show Market

Altun Market

Anpa Gross

Birmar

Deniz Group

Ecemar

Şimşekler Market

Birlik Gross

Grup Gökkuşağı

İklim Mağazacılık

Kılıç Market

Karabağ Market

Nar Market

Onur Hipermarketleri

Irmaklar Market

Rota Market

Taş Kasap

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN