Bu şehirde yaşayanlar hesaplarını kontrol etsin: Ödemeler tamamlandı! Bakanlık duyurdu

Bu şehirde yaşayanlar hesaplarını kontrol etsin: Ödemeler tamamlandı! Bakanlık duyurdu

Kamu kurumları, ihtiyaç sahiplerine ayni ve nakdi yardımlarda bulunuyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, son yapılan ödemelerle ilgili bilgilendirmede bulundu. İşte detaylar...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Batman ve Zonguldak'ta meydana gelen sel felaketinde etkilenen vatandaşlara yönelik yapılan yardımı duyurdu. Toplamda 8 milyon TL kaynak ayrılarak, afetten zarar gören hanelere destek sağlanacak.

HER HANEYE ÖDENECEK

Bakan Göktaş, sel felaketinden etkilenen vatandaşlara yardım amacıyla Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları'na (SYDV) toplamda 8 milyon TL kaynak aktarıldığını açıkladı. Batman ve Zonguldak illerindeki afetzedeler için hane başına 5 bin TL olarak belirlenen yardım, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere hazırlandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN